Ga naar inhoud

Tips voor uw auto

Tips waar u als autorijder uw voordeel mee kunt doen. Of het nu over auto huren gaat of auto uitlenen. Van een alarm tot bijmaken sleutels.

Auto huren voor vakantie

Gaat u op vakantie met een huurauto? Een huurauto verzekeren loopt meestal rechtstreeks via de verhuurder van de auto. Lees hier alles over wat er komt kijken.

Lees meer

Alarmsysteem auto

Ieder jaar worden er auto’s gestolen in Nederland. Goede beveiliging is dus belangrijk en soms een eis voor de autoverzekering. Maar welke alarmsystemen zijn er zoal?

Lees meer

Auto op waterstof

Een auto op waterstof is in feite een elektrische auto. Het grote verschil is de manier waarop de energie wordt opgeslagen. Hoe werkt een waterstof auto en wat zijn de voor- en nadelen?

Lees meer

Auto poetsen

Een gepoetste auto ziet er mooier uit, u heeft beter zicht en bij regelmatig poetsen blijft de lak in betere conditie. Poetst u uw auto zelf of laat u het doen?

Lees meer

Autodiefstal voorkomen

Niemand wil dat zijn of haar auto gestolen wordt. Wat kunt u zoal doen om te voorkomen dat u slachtoffer wordt van autodiefstal. Lees onze tips.

Lees meer

Automaat rijden

Automaat rijden wordt steeds populairder. Het zorgt voor meer comfort en is makkelijk te bedienen. We vertellen u er graag meer over.

Lees meer

Autosleutel bijmaken

Elke auto beschikt standaard over twee autosleutels. Kunt u een sleutel laten bijmaken? Bijvoorbeeld bij een sleutelmaker. Of toch naar de dealer van uw auto?

Lees meer

Autorijden na keizersnede

Een keizersnede is niet niks. Autorijden is misschien wel het laatste waar u aan denkt als u pas een keizersnede heeft gehad. Wanneer is het verantwoord om weer auto te rijden.

Lees meer

Autorijden na narcose

Moet u geopereerd worden en gaat u onder narcose? Wanneer kunt u dan weer in de auto rijden? Wij geven u informatie over autorijden na narcose en operatie.

Lees meer

Lees onze tips en ga veilig op weg

Wilt u meer weten over het voorkomen, beperken en herstellen van problemen met uw auto, zodat u veilig op pad kunt? Bekijk dan onze pagina met advies en tips over o.a. het (ver)kopen van uw auto, autoschade, auto-onderhoud, verkeersregels en verkeersveiligheid. 

Lees meer