Ga naar inhoud

Lifestyle

Hier vind je handige tips en inspiratie voor thuis, onderweg en op reis. Alles om te voorkomen en beperken. Waar wil jij graag meer over lezen?

Filter op:

27 januari 2023Wonen

Bieden op een woning? Profiteer van deze tips

Heb je jouw droomhuis gevonden en wil je graag een bod doen? Lees hier wat de meest voorkomende methoden zijn en hoe je het beste kunt bieden op de woning.

26 januari 2023Gezondheid

Je goede voornemens bereiken met een positieve mindset

De kerstversiering ligt alweer een tijdje op zolder en de oliebollenkraam heeft zijn luiken gesloten. Tijd voor een frisse start van het nieuwe jaar! Er liggen 12 maanden voor je om je doelen te bereiken. Heb je goede voornemens? Realiseer ze met de kracht van een positieve mindset. 

26 januari 2023Reizen

Wintersport in je huisje op wielen: met de caravan of camper naar de sneeuw

Met je huisje op wielen - caravan of camper -  naar je wintersportbestemming, heb je daar weleens aan gedacht? Niet alleen heel gezellig, maar ook voordeliger dan een huisje én een bijzondere ervaring. Met enige voorbereiding zorg jij voor een fantastische vakantie in de sneeuw.  

25 januari 2023Wonen

7 tips om veilig online te kopen

Zo’n 74% van de Nederlanders van 12 jaar en ouder heeft wel eens iets online gekocht. Dat blijkt uit de cijfers van het onderzoek ICT-gebruik van huishoudens en personen 2022. De meeste producten en diensten werden gekocht op Nederlandse websites. 22% kocht ook producten uit ander EU-landen en 12% uit andere delen van de wereld. Maar hoe weet je of je veilig online aan het shoppen bent?

19 januari 2023Wonen

Premievergelijker Univé: kleine moeite met vaak grote gevolgen

Al jaren ben je verzekerd bij dezelfde maatschappij. Op zich naar tevredenheid, maar je bent ook benieuwd naar wat een andere verzekeringsmaatschappij je bieden kan. Univé heeft daar iets op gevonden; de premievergelijker. Hoe dat werkt? Ellen Blom legt het haarfijn uit.

2 januari 2023Gezondheid

7 lifestyle tips voor een goede weerstand

In onze drukke, moderne levensstijl is het belangrijker dan ooit om goed voor onszelf te zorgen en onze weerstand op peil te houden. Maar wat betekent dat precies? En hoe doen we dat? Lees meer over het belang van een goede weerstand. En hoe je je weerstand een boost kunt geven door onder andere de kou op te zoeken, meer te sporten en voldoende te bewegen.

22 december 2022Wonen

‘Er warmpjes bijzitten wil iedereen, maar gebruik wel je gezonde verstand’

Langzaam maar zeker daalt de temperatuur. Om de centrale verwarming maar niet aan te hoeven zetten, gaan mensen op zoek naar alternatieve verwarmingsbronnen. “We willen er allermaal warmpjes bijzitten, maar wees je bewust van de brandrisico’s”, luidt het advies van verzekeraar Univé Noord-Holland.

13 december 2022Wonen

Wat kan je verwachten tijdens kijkdagen?

Kijkdagen of open-huizen-dagen, dé kans om eens binnen te kijken bij de woningen in de buurt die je interessant vindt. Het is handig dat zo’n kijkdag meestal op een zaterdag is, aangezien je dan geen dag vrij hoeft te nemen om te kijken naar een huis. Maar wat kan je eigenlijk allemaal verwachten op zo’n drukke dag?

13 december 2022Wonen

10 tips voor een soepele verhuizing

Of je nu een hypotheek oversluit en gaat verhuizen, of naar jouw eerste koophuis gaat… Het is allemaal spannend! Er komt heel veel informatie op je af, met betrekking tot verzekeringen, verhuizers, kleuren verf en waar je eventueel al je spullen tijdelijk gaat opslaan. Daarom hebben wij een checklist bedacht, zodat jouw verhuizing een stuk soepeler gaat.