Ga naar inhoud

Lifestyle

Hier vind je handige tips en inspiratie voor thuis, onderweg en op reis. Alles om te voorkomen en beperken. Waar wil jij graag meer over lezen?

Filter op:

21-09-2022Reizen

Citytrip Den Haag

Den Haag is een ideale bestemming voor een weekendje weg. Je weet wel, die mooie stad achter de duinen, heeft namelijk ontzettend veel leuke hotspots die zeker een bezoek waard zijn. Natuurlijk kun je genieten van het rustgevende uitzicht vanaf De Pier Scheveningen, struinen over de boulevard of over het strand.

21-09-2022Sport

Padel, de nieuwe sport waar iedereen het over heeft

Je hebt er vast wel van gehoord: padel. De nieuwe sport die de laatste jaren razendsnel viral is gegaan. Mede te danken aan Carles Puyol, de voormalig profvoetballer van Barcelona, die in 2019 tijdens het padellen door een glazen raam ging… Hij zette foto's hiervan op zijn Instagram-account en in slechts een paar uur tijd had Carles meer dan 500.000 likes verzameld.

20-09-2022Gezondheid

Samenvatting Prinsjesdag 2022

Vandaag is het Prinsjesdag. De overheid presenteert de verwachte ontwikkelingen voor volgend jaar. En de plannen van het kabinet. Dit zijn de belangrijkste punten op het gebied van zorg, koopkracht, belasting en de huizenmarkt.

20-09-2022Gezondheid

Wat verandert er in 2023 in de zorgverzekering?

Vandaag presenteerde de overheid de belangrijkste plannen van het kabinet voor volgend jaar. Dit zijn de belangrijkste veranderingen in de basiszorgverzekering van 2023:

19-09-2022Vervoer

Veilig rijden begint met de juiste snelheid

Te hard rijden is gevaarlijk. Omdat je per seconde meer afstand aflegt, is het moeilijker om op tijd te remmen als er iets gebeurt op de weg. Bovendien richt je met een hoge snelheid meer schade aan. En levert die snelheid je bijna geen extra tijd op. 

12-09-2022Vervoer

Veilig op weg in de auto: zó doe je dat!

Een veilige buurt vinden we belangrijk. Ook als het gaat om het verkeer. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kinderen en je buren. Univé helpt je hierbij. Zó ga je veilig op weg: 

08-09-2022Reizen

Medemblik, terug naar de tijd van de Gouden Eeuw

Medemblik, gelegen aan het IJsselmeer, is de kleinste en oudste stad van West-Friesland en staat vooral bekend om zijn watersportmogelijkheden. Maar wist je dat je in de gemeente Medemblik ook heerlijk kunnen winkelen, wandelen en fietsen? Een dagje is daarvoor eigenlijk veel te kort…

18-08-2022Sport

Olympisch winnaar Kimberley Bos: “In skeleton kan ik álles kwijt”

Voor Kimberley Bos (28) stond alles de afgelopen twee jaar in het teken van skeleton. En niet voor niets: ze won een bronzen medaille op de Winterspelen.

18-08-2022Reizen

Ontdek het Overijsselse Weerribben-Wieden

Weerribben-Wieden, één van de meest bijzondere gebieden van Nederland en met 10.000 hectare het grootste laagveenmoerasgebied van Noordwest-Europa. Dankzij de mensenhanden van turfstekers en rietsnijders ontstond een uniek landschap vol meren, vaarten, rietlanden, moerasbossen en trilvenen. Charmante waterdorpen, de adembenemende ongerepte natuur, de grachten en wateren maken van dit gebied een perfecte locatie voor een vakantie, weekendje of dagje weg. Genoeg te beleven gedurende het hele jaar.