Ga naar inhoud

Actueel nieuws van Univé

26 april 2023

Coöperatie Univé presenteert jaarcijfers 2022

Coöperatie Univé heeft het jaar 2022 afgesloten met een nettoverlies van € 65 miljoen. Tegenvallende beleggingsresultaten door geopolitieke ontwikkelingen veroorzaakten een lager overall resultaat van Univé Groep dan in 2021, zo blijkt uit het jaarverslag. In een jaar waarin de onrust op de energiemarkt en stijgende inflatie de onzekerheid vergrootten, bewees de coöperatie haar meerwaarde als ledenorganisatie zonder winstoogmerk. Bijvoorbeeld met stabiele premies en coulance- en betalingsregelingen voor particuliere en zakelijke leden.

25 november 2022

Univé winnaar in ‘Website van het Jaar’ in categorie Verzekeringen

Univé is tot een van de winnaars van ‘Website van het Jaar 2022’ uitgeroepen. Tijdens de prijsuitreiking van de jaarlijkse verkiezing op 24 november in Amsterdam werd bekend dat het webdomein van de coöperatie door het publiek is verkozen tot ‘Beste Website’ in de categorie Verzekeraars. Eerder dit jaar won Univé in dezelfde categorie al een prijs voor 'Beste Webwinkel.'

12 november 2022Gezondheid

Univé maakt zorgpremies 2023 bekend

Univé heeft de premies van haar zorgverzekeringen voor 2023 vastgesteld.

27 oktober 2022

Nederlandse automobilist onderschat eigen gebruik telefoon achter het stuur

87% van de Nederlanders geeft aan automobilisten te betrappen op het gebruik van de telefoon achter het stuur. Dit terwijl slechts 20% van de Nederlandse automobilisten erkent dit zelf te doen. Dat blijkt uit onderzoek van MarketResponse in opdracht van Univé, onder 1007 respondenten.

19 oktober 2022

Ruim 1 op de 5 Nederlanders gebruikt al 10 jaar hetzelfde wachtwoord

Wachtwoord zwakke plek in bescherming tegen cybercriminaliteit

3 oktober 2022Vervoer

Meerderheid Nederlanders vindt zichzelf voorbeeldige weggebruiker

Ook partner doet het goed op de weg; vooral ‘gemiddelde Nederlander’ laat ruimte voor verbetering rijstijl

6 juli 2022

‘Gevolgschade maakt brandrisico zonnepanelen ondraaglijk voor ondernemer’

Coöperatie Univé breidt dekking opruimingskosten- en milieuschadeverzekering uit na alarm Verbond van Verzekeraars.

27 juni 2022

Goed voorbereid op vakantie

Na twee coronajaren staan veel mensen te trappelen om weer op vakantie te gaan. De meeste coronamaatregelen zijn opgeheven en het buitenland lonkt. Toch zijn er ook dit jaar een aantal dingen om rekening mee te houden.

17 juni 2022

Lees hier de nieuwe editie van SAMEN!

Een huisje aan het strand, lekker weg met de camper, een evenement bezoeken... We kunnen er weer heerlijk op uit! In deze editie van SAMEN geven we je daarom zomerse tips en inspiratie. Lees over woningruilen met een gezin aan de andere kant van de wereld, of ontdek exotische bestemmingen in Nederland. Boer Bart vertelt hoe zijn boerderij energie levert aan de buurt en leer van Olympisch winnaar Kimberley Bos waarom skeleton zo'n bijzondere sport is. Dit en meer lees je in de online editie van SAMEN.