Actueel nieuws van Univé

De brandweer hoefde opnieuw minder uit te rukken voor een autobrand tijdens de jaarwisseling

Nederland noteert opnieuw minder autobranden tijdens jaarwisseling

Lockdownmaatregelen en het vuurwerkverbod lijken ook tijdens de afgelopen jaarwisseling tot minder autobranden te hebben geleid. Dat concludeert Univé op basis van onderzoek in samenwerking met Alarmeringen.nl.

Univé waarschuwt ondernemers voor cyberaanval

In navolging van het Nationaal Cyber Security Centrum waarschuwt Univé ondernemers voor een cyberaanval. Er is ten aanzien van de software Apache Log4j, dat veel gebruikt worden in webapplicaties en andere systemen een ernstige kwetsbaarheid gevonden.

Univé start recycle-actie voor amateursportverenigingen voor hergebruik overbodig clubmateriaal

Univé roept amateurclubs- en verenigingen in Nederland op om overbodig clubmateriaal te verzamelen voor recycling. De coöperatie hoopt zo oude kleding, vlaggen en spandoeken die overbodig zijn geworden een tweede leven te geven.

Univé waarschuwt tegen phishingmails uit naam van Univé

Univé-leden opgelet! Momenteel sturen oplichters namelijk valse e-mails uit naam van Univé rond, waarin ze er bij ontvangers op wijzen dat ze aanspraak kunnen maken op teruggave van ziektekosten. Gevraagd wordt om zijn of haar rekeningnummer te bevestigen voor inzicht in de veronderstelde teruggave, waarvan het bedrag binnen enkele dagen op de betaalrekening zou worden bijgestort. Trap hier NIET in!

De nieuwe editie van SAMEN is uit!
De nieuwe editie van SAMEN is uit!

De een leeft helemaal op van de koude wintermaanden, de ander ziet het liever spoedig lente worden. Toch zullen we het ermee moeten doen, die paar maanden per jaar. Om te zorgen dat we in het voorjaar nog altijd even fris en fruitig zijn, geven we tips en inspiratie. Of je nou zorgt voor veiligheid op de fiets, ‘s ochtends in het kanaal duikt of een gezond kerstdiner op tafel zet; iedereen doet het op zijn eigen manier.

Bovenop de gebruikelijke dekkingen, biedt Univé iedereen die een zorgverzekering bij de coöperatie afneemt Univé Zorg Extra.
Univé maakt zorgpremies bekend en kondigt aanvullende 24/7 services aan

Univé heeft de premies van haar zorgverzekeringen voor 2022 bekend gemaakt. De maandelijkse kosten van Zorg Geregeld, Univé’s naturapolis en meest gekozen zorgverzekering, is vastgesteld op €133,00. Het premiebedrag van de restitutiepolis Univé Zorg Vrij, waarmee leden bij elke zorgverlener van hun keuze terecht kunnen, bedraagt €143,89.

Oudere nieuwsberichten

November 2021
3 november 2021
Univé stelt René van der Linden aan als directeur Her

Univé heeft René van der Linden aangesteld als operationeel directeur Her. Volgens Marco Nanne, die samen met Johan Van den Neste de tweekoppige directie van Univé Schade & Her vormt, is met Van der Linden een directeur aangetrokken die kan bijdragen aan de impuls die Univé haar herverzekeringstak wil geven.

Oktober 2021
28 oktober 2021
Univé wint prestigieuze prijs voor Univé Cyberhulp

Univé heeft een International Best in Business Award gewonnen tijdens The Globee Awards 2021. Tijdens de jaarlijkse uitreiking riep de organisatie van de verkiezing Univé uit tot winnaar in de categorie Cybersecurity voor de lancering van Univé Cyberhulp, dat sinds februari 2021 standaard is opgenomen binnen de dekking van alle verzekeringen van de coöperatie.

25 oktober 2021
Univé maatschappelijk partner van PEC Zwolle

Univé wordt maatschappelijk partner van PEC Zwolle. Als Supporter van Sport is de coöperatie geen onbekende voor de voetbalclub, maar samen met Regio Zwolle United slaan de partijen nu ook de handen ineen om op maatschappelijk vlak van betekenis te willen zijn voor Regio Zwolle. Op zaterdag 23 oktober werd de samenwerking tijdens de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo (1-0) bekrachtigd.

21 oktober 2021
Univé voorziet meer schoorsteenbranden door groeiende populariteit houtkachels dit najaar

Dalende temperaturen en stijgende energieprijzen brengen steeds meer Nederlanders aan het stoken van hout. Diverse media meldden gisteren dat de haard of houtkachel in toenemende mate wordt gezien als goedkoop alternatief om de energierekening te drukken. Volgens Univé groeit daarmee ook de kans dat de brandweer de komende maanden aanzienlijk vaker zal moeten uitrukken voor een schoorsteenbrand.

20 oktober 2021
De nieuwe editie van SAMEN staat online

Indian summer, voor velen de favoriete tijd van het jaar. Die schemerperiode van lekker buiten zijn, maar toch al een frisse neus kunnen halen. De mooiste zonsondergangen die de wereld oranje kleuren, en avonden met vuurkorven en dekentjes. In deze uitgave van ons ledenmagazine SAMEN gaat het dan ook om alles wat met die Indian summer te maken heeft.

19 oktober 2021
Klanten beoordelen de aanhangwagenverzekering met een 8.0

De mening van onze klanten wordt continu gevraagd. Hoe u wordt geholpen en hoe u onze service ervaart is belangrijk voor ons.