Ga naar inhoud

Actueel nieuws van Univé

06-07-2022

‘Gevolgschade maakt brandrisico zonnepanelen ondraaglijk voor ondernemer’

Coöperatie Univé breidt dekking opruimingskosten- en milieuschadeverzekering uit na alarm Verbond van Verzekeraars.

27-06-2022

Goed voorbereid op vakantie

Na twee coronajaren staan veel mensen te trappelen om weer op vakantie te gaan. De meeste coronamaatregelen zijn opgeheven en het buitenland lonkt. Toch zijn er ook dit jaar een aantal dingen om rekening mee te houden.

17-06-2022

Lees hier de nieuwe editie van SAMEN!

Een huisje aan het strand, lekker weg met de camper, een evenement bezoeken... We kunnen er weer heerlijk op uit! In deze editie van SAMEN geven we je daarom zomerse tips en inspiratie. Lees over woningruilen met een gezin aan de andere kant van de wereld, of ontdek exotische bestemmingen in Nederland. Boer Bart vertelt hoe zijn boerderij energie levert aan de buurt en leer van Olympisch winnaar Kimberley Bos waarom skeleton zo'n bijzondere sport is. Dit en meer lees je in de online editie van SAMEN.

14-06-2022

Univé wint Shopping Awards publieksprijs 2022

Univé is dinsdag 7 juni tot winnaar uitgeroepen tijdens het Shopping Awards Gala 2022, dat dit jaar voor de 20ste keer werd gehouden. De coöperatie ontving tijdens de jubileumeditie van het event de Shopping Awards publieksprijs voor beste webwinkel in de categorie Verzekeringen, waarvoor ook FBTO en In3 zich als kanshebber genomineerd wisten.

30-03-2022

1 op 3 ouders besteedt geen aandacht aan online veiligheid in opvoeding

Op maandag 28 maart is de Week van het Geld van start gegaan. Het initiatief, jaarlijks gericht op het voorbereiden van kinderen op financiële redzaamheid in de toekomst, staat dit jaar in het teken van de digitale wereld waarin kinderen opgroeien.

28-03-2022

Risicobewuste Nederlander overschat eigen online veiligheid

Nederlanders schatten het risico om slachtoffer te worden van cybercriminaliteit hoog in. Dat blijkt uit onderzoek van MarketResponse in opdracht van Univé. Geconfronteerd met verschillende vormen van calamiteit, is te maken krijgen met cybercriminelen volgens 32% van de respondenten de meest reële dreiging. Een scenario dat voor nog eens 18% als op één na grootste risico wordt beoordeeld.

16-03-2022

Univé introduceert Cyber Fit Service

Univé biedt zakelijke klanten 1 jaar lang gratis Cyber Fit Service bij alle zakelijke verzekeringen. Hiermee gaat de coöperatie een stap verder om haar zakelijke leden te helpen zich te beschermen tegen cybercrime. Met het trainingsprogramma leren zzp’ers en mkb’ers hoe ze de online veiligheid van hun bedrijf kunnen verbeteren.

11-03-2022

Univé Official Partner van Feyenoord

Univé is Official Partnervan Feyenoord. Met de sponsorovereenkomst van minimaal 2,5 jaar verbindt de coöperatie zich aan de Rotterdamse club. Als Supporter van Sport slaat Univé de handen ineen met Feyenoord om sport voor iedereen in de samenleving toegankelijk te maken en mensen te stimuleren om te bewegen.

24-02-2022

Informatie omtrent situatie en risico's Oekraïne

Op 22 februari 2022 zijn Russische troepen Oekraïne binnengevallen. In Oekraïne is de staat van beleg afgekondigd, een situatie die grote onzekerheden met zich meebrengt. Lees hier meer over reis- en cyberrisico’s in Oekraïne.