Ga naar inhoud

Alles in één verzekeringspakket

Als u twee of meer verzekeringen bij Univé heeft, ontvangt u automatisch korting op uw verzekeringspakket. Hoe dit werkt, leest u hier.

Wat is een verzekeringspakket?

Heeft u interesse in twee of meerdere verzekeringen? Met een verzekeringspakket van Univé krijgt u tot wel 10% pakketkorting.

En dat is niet het enige voordeel van een verzekeringspakket. Naast een flinke korting, ontvangt u ook één overzichtelijk polisoverzicht en sluiten onze verzekeringen feilloos op elkaar aan.

Zo helpen we u voorkomen dat u dubbel verzekerd bent. Het verzekeringspakket stelt u gemakkelijk zelf samen.

Bereken uw pakketkorting

Net een huis gekocht? Staat er een vakantie op de planning? Bij iedere situatie horen andere verzekeringen. Bekijk hier direct op hoeveel korting u kunt rekenen in uw situatie.

Aantal verzekeringen

% korting

1

0%

2

2%

3

3%

4

4%

5

5%

6

6%

7

7%

8

8%

9

9%

10 of meer

10%

Heeft u al een verzekering bij Univé?

Ook als u al een verzekering heeft bij Univé kunt u eenvoudig gebruik maken van onze pakketkorting. Er zijn verschillende situaties mogelijk:

Log in, sluit een of meerdere verzekeringen af en ontvang (meer) pakketkorting.

Inloggen Mijn Univé

Voorbeeld verzekeringspakket

Wilt u één overzichtelijk polisoverzicht met al uw verzekeringen? Nooit meer dubbel verzekerd zijn? Tot 10% korting verdienen op uw verzekeringen? Dat kan met een verzekeringspakket van Univé. Benieuwd hoe dit er precies uitziet? We geven u een voorbeeld van een situatie. Natuurlijk is dit voorbeeld maar één van de vele mogelijke situaties. Het verzekeringspakket kunt u geheel laten aansluiten bij uw eigen omstandigheden.

Stelt u zich eens voor:
U maakt een mooie roadtrip door Italië. De autoverzekering is geregeld, maar de caravan en fietsen die meegaan moeten natuurlijk ook goed verzekerd zijn. En wat denkt u van een doorlopende reis- en annuleringsverzekering? Wanneer u ook deze verzekeringen bij Univé afsluit, ontvangt u al 4% korting op uw gehele pakket. Dus óók op de autoverzekering.

Vaak samen afgesloten

Meer informatie of een afspraak maken?

Nieuwsgierig naar het verzekeringspakket of weten wat dit voor u kan opleveren? Wij beantwoorden graag uw vragen. Bel ons of maak een afspraak met uw adviseur.