Ga naar inhoud

Over Univé

Het belang van onze leden, dat is waar alles om draait. Omdat we als coöperatie geen winstoogmerk hebben, levert dit juist winst op voor onze leden.

Lees meer

De zekerheid van Univé

Dat is de zekerheid dat onze adviseurs er voor je zijn als je schade hebt. En dat we je helpen schades te voorkomen. Samen met onze leden willen we wijken en buurten fijner en veiliger maken. Bijvoorbeeld door inbraakpreventie-avonden te organiseren in onze winkels of een AED op te hangen bij jou in de straat. Alles om te zorgen dat jij je zeker voelt in jouw omgeving. Dat is de zekerheid van Univé.

Onze basis: Samen kunnen we alles aan

Univé is een vereniging met 1,8 miljoen leden. Via de Ledenraad laten onze leden hun stem horen en denken ze actief mee over de koers van de coöperatie. Uitgangspunt bij het bepalen van die koers is de behoefte van de leden. Waarbij persoonlijke contact, vertrouwen en de menselijke maat voorop staan.

Samen kun je risico’s voorkomen of delen die je niet alleen kunt of wilt dragen. Met onze winkels zijn we altijd in de buurt als je behoefte hebt aan persoonlijk advies. Samen zorgen we voor zekerheid. Hoe?

Dat lees je hier

Univé in cijfers

Hieronder hebben we Univé samengevat in een paar cijfers.
Meer weten? Bekijk alle bedrijfsgegevens.

Onze pijlers

Wij geloven in het principe van de coöperatie. Je krachten bundelen met mensen in je omgeving. Samen risico's voorkomen of delen die je niet alleen kunt of wilt dragen.

Met onze 100 winkels, de Univé App en onze klantenservice zijn wij altijd in de buurt. Voor vragen of advies kun je altijd bij ons terecht. 

In onze manier van handelen gaan wij daadkrachtig te werk. We helpen onze leden met concrete oplossingen voor hen en hun leefomgeving.  

Handige links

Onze contactgegevens