Hulp bij schade aan uw scooter

​Bij een aanrijding of bijvoorbeeld bij diefstal van uw scooter is het goed om te weten wat u moet doen. En hoe u die schade bijvoorbeeld online kunt melden. Zo kan Univé u optimaal hulp bieden om de schade af te handelen. 

Wat kunt u het beste doen bij schade?

​Dit kan Univé voor u doen

Schade kan altijd gebeuren. Met de Univé Alarmcentrale helpt Univé u graag weer op weg. U kunt dag en nacht een beroep op ons doen. Krijgt u pech onderweg en kunt u niet meer verder?  Voor die gevallen kunt u Univé Pechhulp  aanvullend meeverzekeren.

De Univé Alarmcentrale biedt gratis hulpverlening
Heeft u hulpverlening nodig na een ongeval? Dan staat de Univé Alarmcentrale voor u klaar. U kunt de Alarmcentrale 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken via telefoonnummer: 0592 348 112.

Univé Pechhulp bij pech onderweg
Univé Pechhulp is de haal- en brengservice van Univé die u aanvullend kunt meeverzekeren. Daarmee bent u verzekerd van hulp als u onderweg in Nederland niet verder kunt. Bv. na een ongeval of bij pech. Wij repareren uw scooter niet, maar vervoeren u (en uw scooter) gratis naar een door u opgegeven adres. Kunt u door schade of pech onderweg niet verder rijden? Bel dan de Univé Pechhulp via onze Alarmcentrale: +31 592 348 112. Altijd te bereiken: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Schade melden - Mijn Univé

Rondom het melden van schade zijn er veel mogelijkheden met Mijn Univé. Het is de plek waar u al uw documentatie vindt van de lopende verzekeringen. Onderstaand vindt u de mogelijkheden van Mijn Univé als het gaat om schades.

  • Bekijken van uw bestaande schademeldingen
  • Bekijken van uw polisgegevens
  • Bekijken van al uw correspondentie 

Meld u direct aan voor Mijn Univé of log in

Meld uw schade online

Schade stappenplan

Er zijn veel verschillende situaties waarin u zich kan bevinden bij het hebben van schade. Voor uw gemak hebben we een stappenplan gemaakt met de verschillende scenario’s en soorten schade om u te adviseren wat u het beste kunt doen. U vindt hier het schade stappenplan.

Wat is verzekerd?

Meld uw schade online