Ga naar inhoud
Twee personen veilig op weg met hun scooter. Verzekerd met de Univé scooterverzekering
Twee personen veilig op weg met hun scooter. Verzekerd met de Univé scooterverzekering

All Risk scooterverzekering

De meest uitgebreide scooterverzekering.

Bereken gemakkelijk in 2 minuten je premie

  • Direct 50% no-claimkorting
  • Dagelijks opzegbaar
  • Schade? 24/7 hulp via de Univé Alarmcentrale

Wat dekt de All Risk scooterverzekering van Univé?

Kies je voor een All Risk scooterverzekering dan ben je verzekerd voor schade die je met je scooter veroorzaakt. Ook als het je eigen schuld is. De All Risk dekking wordt vaak afgesloten voor scooters tot 2 jaar oud.

Kies voor extra zekerheid bij je All Risk scooterverzekering

Je kunt jouw scooterverzekering naar wens uitbreiden met de volgende dekkingen. Je kunt zelf bepalen wat je extra wilt verzekeren.

Scooterverzekering: beoordeeld met een 8,7

Meer over de All Risk scooterverzekering

De WA Plus en All Risk scooterverzekering van Univé hebben een eigen risico van € 100. Dit betekent dat bij schade je de eerste €100 zelf moet betalen. Je kunt het eigen risico verhogen in ruil voor korting op je premie.

Is je scooter nog geen jaar geleden gekocht en All Risk verzekerd? Dan kun je kiezen voor 1 jaar aanschafwaardegarantie. Bij total loss of diefstal in het 1e jaar wordt de volledige aanschafwaarde uitgekeerd. We vragen je dan om de aankoopnota.

Met een WA Plus verzekering wordt de schade vergoedt die je veroorzaakt aan anderen. Daarnaast is je scooter ook verzekerd tegen schade door diefstal, storm of brand. Het verschil met de All Risk verzekering is dat deze verzekering ook schade vergoedt aan je eigen scooter, door bijvoorbeeld een aanrijding of valpartij. Ook als het je eigen schuld is. 

Je scooter verzekeren tegen diefstal? De diefstaldekking van de WA+ en All Risk scooterverzekering is alleen geldig als je scooter, naast het standaard slot, beveiligd is met een ART-goedgekeurd veiligheidsslot (minimaal categorie 3).

Veelgestelde vragen over de scooterverzekering

Onbezorgd op weg? Verzeker je scooter in 4 minuten

Sluit nu af of bereken je premie

Dagelijks opzegbaar.

Documenten en voorwaarden All Risk scooterverzekering

Service en contact