Wij luisteren naar u

Wij leren graag van klanten zoals u. Niet alleen als u tevreden bent, maar ook wanneer u vindt dat onze dienstverlening te wensen overlaat. Want Univé houdt zich continu bezig met het verbeteren van haar producten en dienstverlening. Lees een paar van de verbeteringen die wij mede op basis van uw reacties hebben doorgevoerd.

Denk mee met Univé: uw mening telt

Wilt u een stem hebben in het verbeteren van onze dienstverlening? En heeft u suggesties? Dan zijn wij op zoek naar u. Via Denk mee met Univé kunt u uw ideeën aan ons doorgeven. Uw bijdrage is meer dan welkom.

Hoe bereikt u ons?

Dagelijks komen er vragen binnen via onze klantenservice. 'Hoe vind ik de weg in Mijn Univé? Welke gegevens kan ik online bekijken? Bestaat er een app van Mijn Univé, zodat ik mobiel mijn verzekeringszaken kan regelen? Wat is het adres van mijn regiowinkel?' Dit soort vragen beantwoorden onze medewerkers vrijwel dagelijks.

Mist u iets bij Univé? Heeft u een klacht, een wens, een vraag of misschien wel een goed idee of compliment? Twijfel dan niet en laat het ons weten. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Bekijk de verbeteringen