Ga naar inhoud

Uw elektrische scooter verzekeren

Op zoek naar een elektrische scooter verzekering met een lage premie en een uitgebreide dekking? Dan zit u goed bij Univé. U bepaalt zelf hoe u uw elektrische scooter wilt verzekeren. Wilt u direct goed verzekerd de weg op, bereken dan nu online uw premie.

Bereken uw premie

Keuze uit WA, WA+ en All Risk

U bent verplicht uw elektrische scooter minimaal WA te verzekeren. Daarmee verzekert u schade die u aan anderen of andermans spullen toebrengt.

U kunt ook kiezen voor de WA+ scooterverzekering. Dan bent u bijvoorbeeld ook verzekerd tegen diefstal. De All Risk scooterverzekering is de meest uitgebreide dekking. Dan bent u ook verzekerd voor schade aan uw eigen scooter door bijvoorbeeld een ongeval.

Helm en accessoires zijn ook verzekerd

Kiest u voor Beperkt Casco (WA+) of All Risk verzekering voor uw elektrische scooter, dan is uw helm gratis meeverzekerd en zijn de accessoires gratis meeverzekerd tot € 150. U kunt een hoger verzekerd bedrag kiezen.

Direct 50% no-claimkorting

U bouwt extra korting op wanneer u schadevrije jaren opbouwt, dat is de no-claimkorting. U start direct bij 50% no-claimkorting op de premie. Dit kan oplopen tot 75% korting no-claimkorting op de verzekering van uw elektrische scooter.

Gunstige 20+ premie

Uw elektrische scooter verzekeren is bij Univé gunstig. We hebben een uitgebreide dekking tegen een lage premie. En is de leeftijd van de bestuurder 20+, dan is de premie nog gunstiger voor u.

24/7 hulp bij schade

Heeft u een ongeval met uw elektrische scooter? Dan kunt u 24/7 gebruik maken van de Univé Alarmcentrale (+31 592 348 112). Wij helpen u met het vervoer van uw scooter, uzelf en passagier.

Uw verzekering elektrische scooter uitbreiden

U kunt de verzekering van uw elektrische scooter naar keuze uitbreiden met Univé Pechhulp, Rechtshulp verkeer en de Ongevallenverzekering.

Aanschafwaarderegeling

Heeft u uw scooter All Risk verzekerd, dan kunt u kiezen voor de aanschafwaarderegeling. In geval van diefstal of total loss binnen 1 jaar na aankoop, ontvangt u het aankoopbedrag dat op de nota staat terug.

Eigen risico verzekering elektrische scooter

Bij de WA+ en All Risk scooterverzekering heeft u standaard een eigen risico van € 100 voor schade aan uw eigen elektrische scooter. U kunt er voor kiezen het eigen risico te verhogen in ruil voor een lagere premie. Maar dan komt u bij schade wel voor hogere kosten te staan.

Geef altijd de jongste bestuurder van de scooter door voor de verzekering, daarmee voorkomt u het extra jeugd eigen risico van € 1.000.

Kosten verzekering elektrische scooter

De kosten van uw elektrische scooter verzekering zijn afhankelijk van de keuze die u maakt. Daarnaast spelen nog een aantal factoren mee zoals leeftijd bestuurder, postcode, type scooter en nieuwwaarde. In de gratis online berekening kunt u direct zien wat dit betekent voor uw premie.

Bereken nu uw premie