Ga naar inhoud
Vespa verzekeren
Vespa verzekeren

WA Plus scooterverzekering afsluiten

Verzekerd voor schade door brand, storm of diefstal.

Gemakkelijk en snel binnen 4 minuten geregeld

  • Schade? 24/7 hulp via de Univé Alarmcentrale
  • Gunstige 20+ premie
  • Direct 50% no-claimkorting

Wat dekt de WA Plus scooterverzekering van Univé?

De WA Plus verzekering (beperkt casco) voor uw scooter vergoedt de schade die u veroorzaakt aan anderen. Daarnaast is met de WA Plus verzekering ook schade aan uw eigen scooter verzekerd als gevolg van diefstal, brand en storm. Deze verzekering wordt meestal afgesloten voor scooters tussen de 2 en 4 jaar oud.

Kies voor extra zekerheid bij uw WA+ scooterverzekering

U kunt uw scooterverzekering naar wens uitbreiden met de volgende dekkingen. U kunt zelf bepalen wat u extra wilt verzekeren.

Klanten geven onze scooterverzekering gemiddeld een 8,6

Meer over de WA+ scooterverzekering

De WA Plus en All Risk scooterverzekering van Univé hebben een eigen risico van € 100,-. Dit betekent dat bij schade u de eerste €100,- zelf moet betalen. U kunt het eigen risico verhogen in ruil voor korting op uw premie.

Als u kiest voor een WA Plus verzekering wordt de schade vergoedt die u veroorzaakt aan anderen. Daarnaast is uw scooter ook verzekerd tegen schade door diefstal, storm of brand. Het verschil met de All Risk verzekering is dat deze verzekering ook schade vergoedt aan uw eigen scooter, door bijvoorbeeld een aanrijding of valpartij. Ook als het uw eigen schuld is. 

De diefstaldekking van de WA+ en All Risk scooterverzekering is alleen geldig als uw scooter, naast het standaard slot, beveiligd is met een ART-goedgekeurd veiligheidsslot (minimaal categorie 3).

Een scooterverzekering afsluiten? De premie is afhankelijk van een aantal factoren zoals uw leeftijd, uw woonplaats, uw scooter en het aantal opgebouwde schadevrije jaren. Daarnaast is de hoogte van de premie afhankelijk van de dekking. Lees hier meer over de kosten.

Veelgestelde vragen over de scooterverzekering

Onbezorgd op weg? Verzeker uw scooter in 4 minuten

Sluit nu af of bereken je premie

Dagelijks opzegbaar.

Documenten en voorwaarden WA Plus scooterverzekering

Service en contact