Ga naar inhoud
Twee mensen rijdend op een scooter
Twee mensen rijdend op een scooter

WA Plus scooterverzekering

Verzekerd voor schade door brand, storm of diefstal.

Bereken gemakkelijk in 2 minuten je premie

  • Direct 50% no-claimkorting
  • Dagelijks opzegbaar
  • Schade? 24/7 hulp via de Univé Alarmcentrale

Wat dekt de WA Plus scooterverzekering van Univé?

De WA Plus verzekering (beperkt casco) voor je scooter vergoedt de schade die je veroorzaakt aan anderen. Daarnaast is met de WA Plus verzekering ook schade aan je eigen scooter verzekerd als gevolg van diefstal, brand en storm. Deze verzekering wordt meestal afgesloten voor scooters tussen de 2 en 4 jaar oud.

Kies voor extra zekerheid bij je WA+ scooterverzekering

Je kunt de scooterverzekering naar wens uitbreiden met de volgende dekkingen. Je kunt zelf bepalen wat je extra wilt verzekeren.

Klanten geven onze scooterverzekering gemiddeld een 8,7

Meer over de WA+ scooterverzekering

De WA Plus en All Risk scooterverzekering van Univé hebben een eigen risico van € 100. Dit betekent dat bij schade je de eerste €100 zelf moet betalen. Je kunt het eigen risico verhogen in ruil voor korting op je premie.

Als je kiest voor een WA Plus verzekering wordt de schade vergoedt die je veroorzaakt aan anderen. Daarnaast is je scooter ook verzekerd tegen schade door diefstal, storm of brand. Het verschil met de All Risk verzekering is dat deze verzekering ook schade vergoedt aan je eigen scooter, door bijvoorbeeld een aanrijding of valpartij. Ook als het je eigen schuld is. 

De diefstaldekking van de WA+ en All Risk scooterverzekering is alleen geldig als je scooter, naast het standaard slot, beveiligd is met een ART-goedgekeurd veiligheidsslot (minimaal categorie 3).

Een scooterverzekering afsluiten? De premie is afhankelijk van een aantal factoren zoals je leeftijd, woonplaats, het merk van je scooter en het aantal opgebouwde schadevrije jaren. Daarnaast is de hoogte van de premie afhankelijk van de dekking. Lees hier meer over de kosten van een scooterverzekering.

Veelgestelde vragen over de scooterverzekering

Onbezorgd op weg? Verzeker je scooter in 4 minuten

Sluit nu af of bereken je premie

Dagelijks opzegbaar.

Documenten en voorwaarden WA Plus scooterverzekering

Service en contact