Ga naar inhoud
Nu met korting op je premie
Nu met korting op je premie

Arbeidsongeschikt­heids­verzekering BV

Financiële zekerheid voor jouw besloten vennootschap.

Bereken je premie

Of vraag je AOV direct aan

Verzekerd van inkomen bij arbeidsongeschiktheid

(Tijdelijk) niet meer kunnen werken betekent inkomensverlies voor jou als ondernemer met een BV. Of dat nou komt door ziekte, zwangerschap of een ongeval: op onze arbeidsongeschikt­heidsverzekering kun je bouwen.  

Onze AOV is er ook voor ondernemers met een besloten vennootschap, die privé een arbeidsongeschiktheidsverzekering willen afsluiten. We staan je dan altijd bij om te voorkomen dat je uitvalt. Gebeurt dat toch? Dan mag je rekenen op onze uitkering én staan we klaar om jou zo snel mogelijk weer verantwoord aan het werk te krijgen. Dat geeft rust en zekerheid. 

Twijfel je of je een AOV nodig hebt?

Doe dan de AOV-check. Ontdek zo direct hoe groot het risico is dat je arbeidsongeschikt raakt. En of het in jouw geval verstandig is om een verzekering af te sluiten.

Meer dan een uitkering alleen

Met de AOV van Univé sta je er nooit alleen voor. We bieden immers meer dan alleen een uitkering om inkomensverlies op te vangen als je arbeidsongeschikt raakt. Samen verkleinen we de kans dat je uitvalt. En gaat het toch mis? Dan helpen we je om snel en op een verantwoorde manier weer vanuit jouw BV te kunnen ondernemen.

Jij wil gezond kunnen ondernemen. Daarom bieden wij drie diensten aan die je helpen bij het voorkomen en beperken van jouw arbeidsongeschiktheid.

Meer weten over deze diensten?

Ontdek al onze preventiediensten

Ons team van specialisten helpt je op een verantwoorde manier te re-integreren. Bovendien kun je experts om advies vragen over jouw bedrijfsvoering en gezondheid.

Op deze manier kun je - ook bij ziekte en na een ongeval - de toekomst van je onderneming vorm blijven geven. Dát is onze arbeidsongeschiktheids­verzekering op maat.

AOV afsluiten

Wil je de mogelijkheden voor het verzekeren van je inkomen met een adviseur bespreken? Of zelf gelijk online een AOV afsluiten? Zet vandaag nog een eerste stap:

Mogelijk heb jij als ondernemer al aardig wat kennis van en ervaring met financiële producten. Heb je je al voldoende georiënteerd, weet je wat je wilt en ben je zover dat je een AOV wilt aanvragen? 

Je kunt er dan voor kiezen om dat zelf online te doen, zonder tussenpersoon. Je betaalt dan niet voor het advies en volledige ontzorging van een adviseur.

Ontdek meer

Ga voor volledige ontzorging. Van intake, inventarisatie en advies, tot het afsluiten van de AOV, ondersteuning én nazorg. Onze adviseur onderzoekt graag samen met jou de mogelijkheden. Wat jouw behoeften zijn, wat je wel en niet nodig hebt, en welke AOV met welke dekking het best bij jou past. 

Zo betaal je nooit teveel premie. Ontdek hoe zo'n adviestraject in z'n werk gaat en wat onze adviseurs nog jaren voor je kunnen betekenen. 

Vertel me meer

Bespreek je risico's en opties met een inkomensspecialist. Tijdens het inzichtgesprek kun je al je vragen en bedenkingen rondom arbeidsongeschiktheid en de AOV doornemen.

Dat is vrijblijvend en kosteloos, en kan gewoon via een telefoongesprek of videobellen. Zo ontdek je hoe een AOV voor jou zou kunnen werken.

Meer inzicht

Ervaringen van mede-ondernemers

Arbeidsongeschikt als gevolg van een ongeluk, covid en een zwangerschap: de arbeidsdeskundigen en uitkering van Univé maakten het verschil voor deze ondernemers. Ook hebben we een burnout helpen voorkomen en zijn we het vangnet voor de beginnende ondernemer die zijn risico's kent. Lees hier de verhalen van handvol tevreden klanten.

AOV aangevraagd. En dan?

Als je een AOV hebt aangevraagd, beoordelen wij deze. De beoordeling bestaat uit twee delen: een technische en een medische beoordeling. 

Meer lezen

Meer over arbeidsongeschiktheid & de AOV

Wanneer ben je eigenlijk arbeidsongeschikt? Wat is een AOV? Hoe weet je of je er een nodig hebt? Hoeveel kost de AOV en wat krijg je ervoor terug? Is de premie aftrekbaar? Biedt Univé korting? Ontdek alles wat je wilt weten wanneer je overweegt AOV af te sluiten.

Wat je met jouw BV kan verwachten van onze AOV

Kies een AOV op maat die past bij je werk en je BV. Bij Univé bepaal je zelf wanneer jouw AOV-uitkering ingaat, stopt en welk jaarinkomen verzekerd is.

Bekijk de voorwaarden en verzekeringskaart voor een volledig overzicht.

Veelgestelde vragen

Lees hier de meest gestelde vragen over de arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Cyberhulp voor ondernemers

Cybercriminaliteit is een groot risico voor je onderneming. Jaarlijks krijgt maar liefst 40% van de bedrijven te maken met cybercriminaliteit. Daarom hebben wij onze schadeverzekeringen uitgebreid met standaard Cyberhulp. Lees hoe Univé jou helpt door het cyberrisico te verkleinen.

Leer veiliger online ondernemen met Cyber Fit Service. Dit online programma traint je in het herkennen van verschillende soorten cybercrime. Cyber Fit Service is gratis voor alle zakelijke Univé-klanten. Aanmelden kan tot 1 januari 2025.

Doe ook mee

Vermoed je dat je slachtoffer bent van cybercrime? Het is dan belangrijk dat je zo snel mogelijk contact zoekt met de cyberhelpdesk. Dan kunnen we eventuele schade voorkomen of zoveel mogelijk beperken. Ons uitgebreide team van experts staat je dag en nacht geheel kosteloos bij in het geval van cybercriminaliteit.

Meer over de Cyberhulp voor ondernemers

Cybercriminaliteit kan niet altijd volledig worden voorkomen of hersteld. Met onze bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en uitgebreide roerende zakenverzekering ben je tot € 10.000 per jaar verzekerd voor schade door cybercriminaliteit.

Meer over de vergoeding

Voorwaarden en documenten AOV

Meer informatie over onze arbeidsongeschiktheidsverzekering? Bekijk de verzekeringskaart of download de voorwaarden en de handige brochures.

Heb je al een AOV bij Univé? Log dan in op Mijn Univé en bekijk jouw voorwaarden en polis.