Ga naar inhoud
Ontvang € 500 budget!
Ontvang € 500 budget!

Voorkom dat je uitvalt

Samen zorgen we dat jij niet arbeidsongeschikt raakt. Met € 500,- Voorkomen & Beperken budget, preventief arbeidsdeskundig onderzoek en onze preventiedesk, ondersteunen wij je al ver voordat het mis gaat.

Onze preventie­diensten tegen arbeidsongeschikt­heid

Als ondernemer kun je bij Univé terecht voor de zekerheid van een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering. En daarmee ook voor ondersteuning en begeleiding bij re-integratie. Maar minstens zo belangrijk is het om arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Met onze arbeidsongeschiktheidsverzekering ondersteunen we jou daarom al ver voordat het misschien nodig lijkt te zijn.

Zo mag je gebruikmaken van een preventief arbeidsdeskundig onderzoek, een health-check, vitaliteitsprogramma en verschillende sparring- en coachingsessies. Daarnaast staan we altijd voor jou klaar met onze AOV preventiedesk. Zo helpen we jouw uitval voorkomen en je lekker aan het werk te houden. Lekker in je vel! 

Arbeidsdeskundig onderzoek en advies 

Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering van Univé kun je altijd een beroep doen op onze arbeidsdeskundigen. Bij deze specialisten kun je terecht voor grondig advies over jouw manier van werken. Maar ook over de specifieke risico’s van jouw beroep en hoe je hiermee kunt omgaan. 

Bij de Preventiedesk kun je terecht met al je vragen over je persoonlijke en zakelijke situaties. Neem je contact op, dan gaan onze arbeidsdeskundigen met jou in gesprek. Zij zijn specialist op het gebied van mens en werk, en zullen samen met jou onderzoeken hoe we je het best kunnen helpen.  

Meer over & contact

Je kunt er ook voor kiezen om arbeidskundig onderzoek te laten doen. Daarmee krijg je inzicht in jouw arbeidssituatie en hoe je jouw bedrijf en werk het beste organiseert. Je ontvangt dit arbeidsdeskundig advies en aanbevelingen in een handig adviesrapport. 

Meer over & contact

€ 500,- budget: Voorkomen & Beperken

Gezond en vitaal ondernemen is belangrijk om duurzaam te kunnen ondernemen. Om je hierbij te helpen, krijg jij elke drie jaar een budget van € 500,- om te besteden aan onze geselecteerde preventiediensten.  

Zo is er een ervaren ondernemercoach die op een wetenschappelijk onderbouwde wijze jouw bedrijf en jezelf helpt groeien, maar ook een health-check en vitaliteitsprogramma om aan deel te nemen. Er zijn mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en fitter worden met behulp van het OndernemersProfiel, het Bedrijfsprofiel, Fitter Nederland, Adaptics of een bijdrage van Univé voor de nodige hulpmiddelen.

Ontdek waar jij het budget aan kunt besteden

Meer weten?

Maak voor persoonlijk advies direct een afspraak met jouw adviseur of neem contact op met de Univé-winkel bij jou in de buurt. Sluit jouw AOV af samen met de adviseur, of ga eerst voor een vrijblijvend inzichtgesprek.

Maak nu een afspraak