Ga naar inhoud

Onze preventie­diensten tegen arbeids­ongeschikt­heid

Als ondernemer kun je bij Univé terecht voor de zekerheid van een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering. En daarmee ook voor ondersteuning en begeleiding bij re-integratie. Maar minstens zo belangrijk is het om arbeidsongeschiktheid te voorkomen. 

Met onze arbeidsongeschiktheidsverzekering ondersteunen we jou al ver voordat het misschien nodig lijkt te zijn. Voorkomen en beperken: samen gaan we voor gezond ondernemen en een duurzame inzetbaarheid.

Zo mag je gebruikmaken van een preventief arbeidsdeskundig onderzoek, een health-check, vitaliteitsprogramma en verschillende sparring- en coachingsessies. Daarnaast staan we altijd voor jou klaar met onze AOV preventiedesk. Zo helpen we jouw uitval voorkomen en je lekker aan het werk te houden. Lekker in je vel! 

Maak gebruik van onze diensten met het budget ‘Voor­komen & Be­perken’ 

Univé vindt het belangrijk dat je gezond kunt ondernemen. Gezond en vitaal ondernemen is belangrijk om duurzaam te kunnen ondernemen. Om je hierbij te helpen, krijg jij elke drie jaar een budget van € 500,- om te besteden aan onze geselecteerde preventiediensten.  

Zo is er een ervaren ondernemercoach die op een wetenschappelijk onderbouwde wijze jouw bedrijf en jezelf helpt groeien, maar ook een health-check en vitaliteitsprogramma om aan deel te nemen. Er zijn mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en fitter worden met behulp van het OndernemersProfiel, het Bedrijfsprofiel, Fitter Nederland, Zorg van de Zaak of een bijdrage van Univé voor de nodige hulpmiddelen.

Ontdek de mogelijkheden 

Arbeids­ongeschikt­heid voorkomen met arbeids­deskundig advies 

Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering van Univé kun je altijd een beroep doen op onze arbeidsdeskundigen. Bij deze specialisten kun je terecht voor grondig advies over jouw manier van werken. Maar ook over de specifieke risico’s van jouw beroep en hoe je hiermee kunt omgaan. 

Contact met de AOV preventie­desk 

Bij de Preventiedesk kun je terecht met al je vragen over je persoonlijke en zakelijke situaties. Neem je contact op, dan gaan onze arbeidsdeskundigen met jou in gesprek. Zij zijn specialist op het gebied van mens en werk, en zullen samen met jou onderzoeken hoe we je het best kunnen helpen.  

Meer over & contact

Preventief arbeids­deskundig onderzoek met advies voor onder­nemers 

Je kunt er ook voor kiezen om arbeidskundig onderzoek te laten doen. Daarmee krijg je inzicht in jouw arbeidssituatie en hoe je jouw bedrijf en werk het beste organiseert. Je ontvangt dit arbeidsdeskundig advies en aanbevelingen in een handig adviesrapport. 

Maak hiervoor telefonisch een afspraak via 0592 348 760, of per e-mail via AOVpreventie@unive.nl.

Meer over & contact

Meer weten?  

Maak voor persoonlijk advies direct een afspraak met jouw adviseur of neem contact op met de Univé-winkel bij jou in de buurt. Sluit jouw AOV af samen met de adviseur, of ga eerst voor een vrijblijvend inzichtgesprek.

Maak nu een afspraak