Ga naar inhoud

Klantenservice Zakelijk

Direct contact

Heeft u een vraag of wilt u contact met een medewerker?

Klantenservice Zakelijk

Maandag t/m vrijdag: 08.30 uur - 17.30 uur

Cyberhelpdesk

7 dagen per week, dag en nacht bereikbaar

Alarmcentrale

7 dagen per week, dag en nacht bereikbaar

U en uw bedrijf

Veelgestelde vragen Mijn Univé Zakelijk

Meer informatie vindt u in de veelgestelde vragen hieronder.

Controleer of uw e-mailadres juist is en kijk in de map ‘spam’ in uw inbox.

Als u geen lopende verzekeringen meer bij ons heeft, kunt u deze ook niet meer inzien via Mijn Univé Zakelijk.

U kunt uw premie betalen per factuur of automatische incasso. Premiebetaling per automatische incasso betekent dat u zelf niet meer naar de betaling hoeft om te kijken. Wij zorgen dan voor afschrijving van de premiebedragen van uw rekening. Wilt u uw betaalwijze aanpassen? Neem dan contact met ons op.

Door het aanpassen van de verlengingsdatum, wordt ook de verzekeringsperiode op uw groene kaart(en) korter of langer. Om die reden ontvangt u van ons hierbij (een) nieuwe groene kaart(en).​

Uw bestaande verzekeringspakket hebben wij vastgelegd als een particulier pakket. De verzekeringen waar we nu een nieuw pakket van hebben gevormd, zijn zakelijke verzekeringen. Deze kunnen we niet toevoegen aan uw particuliere pakket. Daarom hebben wij hier nu een nieuw zakelijk pakket van gevormd.   

De oudedagsreserve is meestal een fiscale reserve. Door een percentage van uw jaarwinst als oudedagsreserve op te nemen, daalt uw jaarwinst. Bij de beëindiging van uw bedrijf betaalt u er belasting over of regelt u een lijfrentevoorziening. Univé kan u helpen bij de inrichting daarvan en het maken van de juiste keuzes. Eén van de vragen kan zijn: Is de hoogte van de oudedagsvoorziening voldoende om mijn pensioenwensen volledig te kunnen invullen?

  • De arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Wanneer wij ook deze verzekering toevoegen, zullen wij u hierover informeren.​

Uw zakelijke verzekering opzeggen?

Denkt u erover om uw zakelijke verzekering bij Univé op te zeggen? Dat kan door direct contact op te nemen met een medewerker via 0592 349 649. Onze adviseur kan met u meedenken, zo zijn er diverse mogelijkheden om u te helpen.