Ga naar inhoud

Eigen vervoerverzekering

Goederen en gereedschappen die je vervoert zijn 24/7 verzekerd tegen schade en diefstal.

Snel geregeld: bereken binnen 2 minuten je premie.

  • Je spullen zijn nooit te laag verzekerd
  • Voor al je bedrijfsauto's en aanhangers
  • Misgelopen winst meeverzekerd

Goederen en gereedschappen in je auto 24/7 verzekerd

Vervoer je goederen met je bedrijfsauto of heb je er gereedschappen in liggen? Die wil je goed verzekeren, want ze zijn vaak veel geld waard. Met de eigen vervoerverzekering verzeker je al deze spullen tegen schade en diefstal. Niet alleen tijdens het vervoer, maar altijd. Dag en nacht.

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

Heb je vragen over de Eigen vervoerverzekering van Univé? Of heb je hulp nodig bij het online afsluiten? Onze adviseurs helpen je graag verder. We zijn op alle werkdagen bereikbaar.

De zekerheid van Univé

Goed om te weten

Je wil graag zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Daarom geven we je meer informatie over onze Eigen vervoerverzekering, zodat je precies weet wat je kan verwachten.

Bij schade aan je goederen of gereedschappen betalen wij die tot maximaal het verzekerd bedrag dat op je polis staat. Voorbeeld: ben je verzekerd voor maximaal € 10.000 en is de schade groter? Wij betalen dan € 10.000.

Handig om te weten:

  • Het verzekerd bedrag geldt voor ieder voertuig dat je verzekerd hebt.
  • Je kunt bij het afsluiten van de Eigen vervoerverzekering kiezen voor een verzekerd bedrag van € 5.000, € 10.000 of € 15.000. Dit bedrag kun je na het afsluiten wijzigen.
  • Wij betalen alleen uit als de schade is ontstaan door een oorzaak die is opgenomen in de voorwaarden.

Heb je aanhanger waarmee je goederen en/of gereedschappen mee vervoert voor je bedrijf? Of heb je een auto met open laadbak? Ook deze kun je verzekeren met de Eigen vervoerverzekering.

Let wel op: heb je een aanhanger met open bak of huif of een auto met open laadbak? Dan ben je niet verzekerd tegen schade door diefstal en vandalisme. Je kunt dan geen All Risk-dekking afsluiten, maar er is meestal wel een beperkte dekking mogelijk. Die kun je niet online afsluiten, dus neem voor advies contact op met je Univé-adviseur.

De Eigen Vervoerverzekering kun je afsluiten voor verschillende soorten bedrijfsauto's:

  • bestelauto('s)
  • vrachtwagen('s)
  • personenauto ('s)
  • aanhanger(s)

Je kunt de verzekering in één keer afsluiten voor al je bedrijfswagens. 

Zijn je goederen en/of gereedschappen dusdanig beschadigd dat ze total loss zijn? Met de nieuwwaardegarantie krijg je standaard de aankoopwaarde van de spullen uitgekeerd. Je bent dus nooit onderverzekerd.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over onze Eigen vervoerverzekering? Hieronder doen wij ons best ze allemaal te beantwoorden. Staat je vraag er toch niet tussen? Bel ons dan gerust. Wij helpen je graag met een helder antwoord.

Voorwaarden en documenten

Service & contact

Aanvullende verzekeringen

Met de Eigen vervoerverzekering verzeker je de gereedschappen en spullen die je in je auto vervoert. Schade aan je auto of aanhangwagen zelf is hier niet mee verzekerd. Daar heb je een bedrijfsautoverzekering of aanhangwagenverzekering voor nodig. Sluit je meerdere soorten verzekeringen af? Dan krijg je pakketkorting.

Nu kun je met een gerust gevoel kiezen voor onze Eigen vervoerverzekering

Cybercriminaliteit: een groot bedrijfsrisico

Deze schadeverzekering hebben we uitgebreid met standaard Cyberhulp. Cybercriminaliteit is namelijk een groot risico voor je onderneming. Jaarlijks krijgt maar liefst 40% van de bedrijven te maken met cybercriminaliteit. Univé bied je daarom 24/7 cyberhulp. Lees hoe we je nog meer helpen om je cyberrisico te verkleinen.

Leer veiliger online ondernemen met Cyber Fit Service. Dit online programma traint je in het herkennen van verschillende soorten cybercrime. Cyber Fit Service is gratis voor alle zakelijke Univé-klanten. Aanmelden kan tot 1 januari 2024.

Doe ook mee

Heb je het vermoeden dat je mogelijk slachtoffer bent van cybercrime? Het is dan van belang dat je zo snel mogelijk contact zoekt met onze cyberhelpdesk om eventuele schade te voorkomen of zoveel mogelijk te beperken. Ons uitgebreide team van experts staat je dag en nacht kosteloos bij in het geval van cybercriminaliteit.

Meer over de Cyberhulp voor ondernemers

Cybercriminaliteit kan niet altijd volledig worden voorkomen of hersteld. Met onze bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en uitgebreide roerende zakenverzekering ben je tot € 10.000 per jaar verzekerd voor schade door cybercriminaliteit.

Meer over de vergoeding

Blogs over ondernemen