Ga naar inhoud

Eigen vervoerverzekering

Goederen en gereedschappen die je vervoert zijn 24/7 verzekerd tegen schade en diefstal.

Snel geregeld: bereken binnen 2 minuten je premie.

  • Je spullen zijn nooit te laag verzekerd
  • Voor al je bedrijfsauto's en aanhangers
  • Misgelopen winst meeverzekerd

De Eigen vervoerverzekering verzekerd 24/7 goederen en gereedschappen in je bedrijfsauto.

Als je goederen met je bedrijfsauto of bestelauto vervoert of er gereedschappen in hebt liggen, is het belangrijk om deze goed te verzekeren. Vaak zijn deze items veel geld waard. Met de Eigen vervoerverzekering zijn al deze spullen altijd, dag en nacht, gedekt tegen schade en diefstal.

Vragen over de Eigen vervoerverzekering?

Heb je vragen over de Eigen vervoerverzekering van Univé? Of heb je hulp nodig bij het online afsluiten? Onze adviseurs helpen je graag verder.

Klanten geven onze Eigen vervoerverzekering gemiddeld een 8,8

De zekerheid van Univé

Goed om te weten over de Eigen vervoerverzekering

Bij schade aan je goederen of gereedschappen betalen wij die tot maximaal het verzekerd bedrag dat op je polis staat. Voorbeeld: ben je verzekerd voor maximaal € 10.000 en is de schade groter? Wij betalen dan € 10.000.

Handig om te weten:

  • Het verzekerd bedrag geldt voor ieder voertuig dat je verzekerd hebt.
  • Je kunt bij het afsluiten van de Eigen vervoerverzekering kiezen voor een verzekerd bedrag van € 5.000, € 10.000 of € 15.000. Dit bedrag kun je na het afsluiten wijzigen.
  • Wij betalen alleen uit als de schade is ontstaan door een oorzaak die is opgenomen in de voorwaarden.

Heb je aanhanger waarmee je goederen en/of gereedschappen mee vervoert voor je bedrijf? Of heb je een auto met open laadbak? Ook deze kun je verzekeren met de Eigen vervoerverzekering.

Let wel op: heb je een aanhanger met open bak of huif of een auto met open laadbak? Dan ben je niet verzekerd tegen schade door diefstal en vandalisme. Je kunt dan geen All Risk-dekking afsluiten, maar er is meestal wel een beperkte dekking mogelijk. Die kun je niet online afsluiten, dus neem voor advies contact op met je Univé-adviseur.

De Eigen Vervoerverzekering kun je afsluiten voor verschillende soorten bedrijfsauto's:

  • bestelauto('s)
  • vrachtwagen('s)
  • personenauto ('s)
  • aanhanger(s)

Je kunt de verzekering in één keer afsluiten voor al je bedrijfswagens. 

Zijn je goederen en/of gereedschappen dusdanig beschadigd dat ze total loss zijn? Met de nieuwwaardegarantie krijg je standaard de aankoopwaarde van de spullen uitgekeerd. Je bent dus nooit onderverzekerd.

Veelgestelde vragen over de Eigen vervoerverzekering

Voorwaarden en documenten

Informatie gecontroleerd door een expert

De content op deze pagina is geschreven door Angelique Schuurman, contentspecialist verzekeringen. Alle informatie wordt gecontroleerd door onze productspecialist Tomas van Goor.

Service & contact

Andere interessante verzekeringen voor je bedrijfsauto

Met de Eigen vervoerverzekering ben je verzekerd voor schade en diefstal aan gereedschappen en spullen die je in je bedrijfsauto vervoert. Maar let op, schade aan je bedrijfsauto of aanhangwagen is hier niet bij inbegrepen. Daarvoor heb je een bedrijfsautoverzekering of aanhangwagenverzekering nodig.

Nu kun je met een gerust gevoel kiezen voor onze Eigen vervoerverzekering

Cybercriminaliteit: een groot bedrijfsrisico

Deze schadeverzekering hebben we uitgebreid met standaard Cyberhulp. Cybercriminaliteit is namelijk een groot risico voor je onderneming. Jaarlijks krijgt maar liefst 40% van de bedrijven te maken met cybercriminaliteit. Univé bied je daarom 24/7 cyberhulp. Lees hoe we je nog meer helpen om je cyberrisico te verkleinen.

Leer veiliger online ondernemen met Cyber Fit Service. Dit online programma traint je in het herkennen van verschillende soorten cybercrime. Cyber Fit Service is gratis voor alle zakelijke Univé-klanten. Aanmelden kan tot 1 januari 2025.

Doe ook mee

Heb je het vermoeden dat je mogelijk slachtoffer bent van cybercrime? Het is dan van belang dat je zo snel mogelijk contact zoekt met onze cyberhelpdesk om eventuele schade te voorkomen of zoveel mogelijk te beperken. Ons uitgebreide team van experts staat je dag en nacht kosteloos bij in het geval van cybercriminaliteit.

Meer over de Cyberhulp voor ondernemers

Cybercriminaliteit kan niet altijd volledig worden voorkomen of hersteld. Met onze bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en uitgebreide roerende zakenverzekering ben je tot € 10.000 per jaar verzekerd voor schade door cybercriminaliteit.

Meer over de vergoeding