Uw arbeidsongeschiktheidsverzekering goed geregeld

Benieuwd naar uw premie?

Samen met uw adviseur

komt u tot maatwerk

Maak nu een afspraak

Waarom Univé?

  • Geen winstoogmerk
  • Daardoor een lage premie
  • Professioneel advies
  • Passend bij uw behoefte
  • Univé preventie-programma

De impact van arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheid komt meestal onverwacht. Staat u daar als ondernemer wel eens bij stil? Weet u bijvoorbeeld hoe ingrijpend de financiële gevolgen kunnen zijn voor u, uw bedrijf en uw gezin? Het is verstandig om tijdig uw maatregelen te treffen. En bij Univé maakt u uw arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) zo compleet als u zelf wilt. Dan heeft u het direct goed geregeld. Bovendien is onze AOV RisicoVerminderaar Ongeval & Ziekte door onderzoeksbureau MoneyView bekroond met 5 sterren in de rubriek 'Prijs'.

Een AOV die bij u past

De gevolgen van arbeidsongeschiktheid zijn voor elk bedrijf en iedere ondernemer anders. Univé heeft maatwerkoplossingen. Wilt u arbeidsongeschiktheid door een ongeval of een ziekte verzekeren? Of verzekert u liever een vast bedrag of uw terugval in inkomen? Het kan beide bij Univé. 

Verzekeringskaarten Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Wat is wel en niet gedekt door deze arbeidsongeschiktheidsverzekering? Bekijk de Verzekeringskaarten arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Bekijk de verzekeringskaarten

Benieuwd wat verzekeren kost?

Moet u zich wel verzekeren? En zo ja, hoe uitgebreid? Hoe zit dat fiscaal en wat gaat het u kosten? Uw premie past bij uw beroep en de werkzaamheden die u uitoefent. Ook uw leeftijd speelt een rol. Daarnaast is de AOV onderdeel van het Zeker Zakelijk Plus pakket van Univé. Als u de Arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluit krijgt u extra korting op uw pakket. Deze korting geldt niet voor de premie van de AOV. Uw Univé adviseur geeft u graag antwoorden op uw vragen. ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

 ​​​​​​