Ga naar inhoud

Ondernemerspakket

Verzeker je bedrijfsrisico's in één keer met het Ondernemerspakket. Afgestemd op jouw branche en altijd precies verzekerd zoals jij dat wilt.

Bereken je premie

Of sluit direct af

Een verzekeringspakket op maat

Als zelfstandig ondernemer loop je risico. En voor iedere ondernemer zijn deze risico's anders. Daarom is er het Univé Ondernemerspakket. Afgestemd op jouw branche en geheel naar eigen wens samen te stellen: je kiest zelf wat je verzekert en wat niet.

Klik op jouw branche en sluit het pakket gemakkelijk online af. Je profiteert bovendien van een aantrekkelijke pakketkorting.

Profiteer van extra pakketkorting: tot wel 10%

Sluit je naast het Ondernemerspakket meerdere zakelijke verzekeringen af of ben je al verzekerd bij Univé? Dan profiteer je automatisch van extra pakketkorting. Je totale voordeel kan oplopen tot wel 10%. Bekijk hoe het werkt en welke verzekeringen in aanmerking komen voor pakketkorting:

Meer over de pakketkorting

Ben je geen zzp'er?

Het Ondernemerspakket is speciaal voor zelfstandig ondernemers. Ben je geen zzp'er, maar wil toch je bedrijfsrisico's verzekeren? Neem dan contact op met een Univé-adviseur. Samen brengen we al jouw risico's in kaart en bekijken we hoe je deze het beste kunt verzekeren.

Maak hier een afspraak

Meer lezen over ondernemen en verzekeren