Ga naar inhoud

Vind de beste inboedel­verzekering

Uw spullen in huis goed verzekerd. Direct hulp bij schade. Binnen 5 minuten een inboedelverzekering.

Snel de premie van uw spullen berekenen?

  • Garantie tegen onderverzekering
  • Tot 10% pakketkorting
  • Hulp bij cybercriminaliteit

Vergelijk onze inboedelverzekeringen

Met onze inboedelverzekering bent u verzekerd bij schade aan de spullen in uw huis. U bepaalt zelf hoe uitgebreid u uw inboedel verzekert. Vergelijk de dekkingen hieronder en bepaal welke inboedelverzekering bij u past.

Aanvullende verzekeringen voor uw inboedelverzekering

Met een inboedelverzekering verzekert u de spullen in uw huis. Sluit ook een opstalverzekering af als u een koopwoning heeft. En heeft u veel waardevolle spullen? Dan is een kostbaarhedenverzekering aan te raden.

Vragen over de inboedelverzekering?

Winst waar u blij van wordt

Goed om te weten

Met een inboedelverzekering bent u goed verzekerd. U hoeft zich geen zorgen te maken over schade aan de spullen in uw huis. We geven u graag extra informatie, zodat u weet wat u kunt verwachten.

De inboedelverzekering van Univé sluit u af zonder eigen risico. U betaalt bij schade aan uw inboedel daarom geen eigen risico. Als u liever premievoordeel heeft, dan kunt u kiezen voor een vrijwillig eigen risico van € 250,-.

Uw telefoon (bijv. een iPhone), laptop en tablet zijn standaard meeverzekerd in onze inboedelverzekeringen. Uw elektronische apparaten ook verzekeren tegen ongelukjes? Kies dan voor Inboedel All Risk

Glasschade is niet standaard meeverzekerd in onze inboedelverzekering. Met de aanvullende dekking Ruitbreuk kunt u glasschade meeverzekeren. Glasdekking is wel standaard inbegrepen bij Opstal All Risk.

Heeft u meerdere schadeverzekeringen bij Univé? Dan krijgt u korting op het gehele pakket. Op vrijwel alle verzekeringen krijgt u 1% korting op uw totale premie. Dit kan oplopen tot wel 10%.

Lees meer over pakketkorting.

Zijn uw spullen meer waard dan de standaard vergoeding in onze inboedelverzekeringen? En wilt u deze spullen ook buiten Nederland verzekerd hebben? Kies dan voor de Kostbaarhedenverzekering met wereldwijde dekking voor een verzekering op maat. Deze is te combineren met al onze inboedelverzekeringen.

Nee, het is niet verplicht om een inboedelverzekering af te sluiten. Het is echter wel verstandig om uw spullen goed te verzekeren. Met een inboedelverzekering van Univé bent u goed verzekerd en kunt u rekenen op een snelle en zorgeloze afhandeling bij schade.

Bij Univé helpen we u met handige tips om schade aan uw spullen zo veel mogelijk te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan het beveiligen van uw huis en het voorkomen van brand of het voorkomen van stormschade.

Meer lezen

Veelgestelde vragen over de inboedelverzekering

Voorwaarden en documenten

Service & contact

Nu kunt u met een gerust gevoel voor de inboedelverzekering van Univé kiezen

Ook interessant naast de inboedelverzekering

De kwaliteit van de Univé-inboedelverzekering

Univé wil graag de informatie over de inboedelverzekering zo duidelijk mogelijk aanbieden. Dit doen wij in begrijpelijk Nederlands. Dit hebben wij vastgelegd in ons PARP-beleid.

Met het PARP-beleid* voldoen wij aan onze wettelijke verplichting. Een onderdeel hiervan is het controleren van de informatie op onze website. 

De webpagina's van onze verzekering beoordelen we aan de hand van de volgende vragen: 

  • Worden alle voor- en nadelen van de verzekering genoemd? 

  • Staat alle belangrijke informatie bovenaan? 

  • Worden moeilijke begrippen uitgelegd in begrijpelijke taal? 

  • Staan er geen tegenstrijdigheden in de teksten? 

  • Zijn de belangrijkste documenten (zoals voorwaarden) makkelijk te vinden? 

Deze controle op onze webpagina's doen we op twee momenten. Wanneer er een grote wijziging in de verzekering aangebracht wordt en standaard om de drie jaar als de voorwaarden van de verzekeringen hetzelfde blijven. 

* In het PARP-beleid staan de volgende zaken: de gedragscode Verzekeraars van het Verbond van Verzekeraars, het toetsingskader voor financiële producten van de AFM en de Europese IDD-richtlijn