Ga naar inhoud

Inboedelverzekering All Risk met Buitenshuis dekking

Uw kostbare spullen zowel binnens- als buitenshuis verzekeren? Inboedel All Risk met Buitenshuis dekking is de meest uitgebreide inboedelverzekering van Univé. Uw spullen zijn dan zowel in als buiten uw woning (in heel Nederland) verzekerd tegen schade.

Snel de premie van uw spullen berekenen?

 • Garantie tegen onderverzekering
 • Tot 10% pakketkorting
 • Hulp bij cybercriminaliteit

Wat is verzekerd met Inboedelverzekering All Risk met Buitenshuis dekking?

Met deze complete inboedelverzekering zijn uw spullen zowel in als buiten uw woning goed verzekerd. Bijvoorbeeld tegen diefstal. Bekijk hieronder welke schades gedekt zijn.

Wel verzekerd

 • Schade door brand, storm, diefstal, lekkage, rook en schroeien.
 • Bij verhuizing zijn uw spullen voor 6 maanden verzekerd op uw oude en nieuwe adres.
 • Opruimings- en saneringskosten tot € 100.000.
 • Kosten voor vervangende woonruimte.
 • Wasgoed, tuinmeubilair en tuingereedschap verzekerd bij brand en diefstal.
 • Huurders- of eigenaarsbelang meeverzekerd tot € 10.000.
 • Vergoeding voor schade bij tijdelijke verhuur (zoals Airbnb).
 • Schade door cybercriminaliteit tot € 2.000 per jaar.
 • Schade door een ongelukje.
 • Schade door vallen en stoten.
 • Schade aan uw spullen die overal in Nederland buiten uw woning ontstaan.

Bereken uw premie

Niet verzekerd

 • Schade ontstaan door een aardbeving of overstroming.
 • Schade ontstaan door dieren.

Goed om te weten

Meer informatie over het eigen risico, uw kostbare spullen en pakketkorting bij Univé.

Standaard kennen de inboedelverzekeringen van Univé geen eigen risico. Graag een lagere maandpremie in plaats van geen eigen risico? Dat kan. U kiest dan voor een standaard eigen risico van € 250,-, waardoor uw maandelijkse premie iets hoger wordt.

Waardevolle spullen zijn bij de inboedelverzekering standaard meeverzekerd. Sieraden en horloges voor € 5.000 en apparaten voor € 10.000. Denk bijvoorbeeld aan uw laptop, smartphone en tv. Uw spullen verzekeren tegen een hoger bedrag is mogelijk. U betaalt dan een hogere premie.

Korting op uw hele pakket? Bij meerdere Univé schadeverzekeringen krijgt u voor bijna iedere verzekering 1% korting op de totale premie. Dit kan oplopen tot wel 10% korting. Meer informatie over pakketkorting.

Documenten en voorwaarden

Bekijk de voorwaarden en verzekeringskaarten van Inboedel All Risk met Buitenshuis dekking.

Heeft u al een Univé inboedelverzekering? Uw dekking en polisvoorwaarden staan in Mijn Univé onder ‘Mijn verzekeringen’. Of bekijk uw polis in de Univé app onder het tabblad ‘Documenten’.

Veelgestelde vragen

Bekijk de meestgestelde vragen over onze inboedelverzekering. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op; we helpen u graag.

Met een inboedelverzekering zijn de spullen in uw woning gedekt tegen schade door brand, diefstal, inbraak, water en storm. Ook als uw spullen niet in de woning zelf staan, maar in een bijbehorende ruimte of in de tuin, is de schade vaak meeverzekerd. Denk aan wasgoed aan de lijn, tuinmeubilair of de fiets in uw schuurtje. Bent u in het bezit van kostbare inboedel zoals  sieraden, antiek of kunst, dan kunt u daarvoor uw inboedelverzekering uitbreiden of een losse kostbaarhedenverzekering afsluiten. Bereken uw premie

In Nederland is een inboedelverzekering niet verplicht. Toch is het verstandig om een inboedelverzekering af te sluiten. Daarmee zijn uw spullen verzekerd tegen schade door o.a. brand, diefstal, inbraak, water en storm. Bereken uw premie.

Met een inboedelverzekering zijn uw spullen in huis goed verzekerd bij schade door brand, diefstal, inbraak, water en storm. Onder de inboedel vallen alle losse spullen die u zo kunt verhuizen zonder iets aan uw woning stuk te maken. Denk aan meubels, laptops, apparatuur (audio, tv en foto-/filmcamera) en kleding.

Bij Univé kunt u kiezen uit een basisdekking, een all risk dekking én Inboedel All Risk met Buitenshuis dekking. Bekijk de verschillende dekkingen.

Heeft u schade aan uw inboedel? Lees meer informatie over schades, dekkingen en hoe u een schade kunt melden op de pagina Schade opgelopen... en nu?

Onder inboedel verstaan we alle losse spullen in uw woning die u zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Denk bijvoorbeeld aan kleding, meubels, apparatuur en uw laptopBereken uw inboedelpremie.
Alles wat letterlijk nagelvast zit aan uw woning, zoals een inbouwkeuken of een badkamer, valt onder de opstalverzekering.

Heeft u schade aan uw inboedel? Lees meer informatie over schades, dekkingen en hoe u een schade kunt melden op de pagina Schade opgelopen... en nu?

De inboedelverzekering is dagelijks opzegbaar. Zegt u de verzekering niet op, dan wordt deze telkens na een jaar volgens het contract automatisch verlengd en kunt u deze weer dagelijks opzeggen. U hoeft de verzekering dus zelf niet steeds te verlengen. Bereken uw premie.

Alle veelgestelde vragen

Handige links

Aanvullende verzekeringen

Als u uw spullen ook buitenshuis wilt verzekeren, biedt Univé Inboedel All Risk met Buitenshuis dekking. Onderstaande verzekeringen kunnen ook interessant zijn voor u.

Opstalverzekering

Verzekerd bij schade aan uw koopwoning. Uw huis is nooit onderverzekerd.

Meer informatie

Rechtsbijstandverzekering

Juridische hulp bij diverse soorten conflicten. Met gratis juridisch advies.

Meer informatie

Aansprakelijkheids­verzekering

Uw aansprakelijkheid wereldwijd verzekerd tot €2.500.000. Lage premie en zonder eigen risico.

Meer informatie

Sluit binnen 3 minuten uw inboedelverzekering af