Ga naar inhoud
Nu met korting op je premie
Nu met korting op je premie

Arbeidsongeschikt­heids­verzekering mkb

Financiële zekerheid voor het midden- en kleinbedrijf.

Bereken je premie

Of vraag je AOV direct aan

Verzeker jezelf van inkomen bij arbeidsongeschiktheid

Ga je al langer dan vandaag mee als mkb’er, dan weet je: ondernemen brengt evenveel kansen als risico's met zich mee. Heb jij al een plan B als je tijdelijk niet meer, of niet volledig kunt werken wegens ziekte of een ongeval?  

Onze arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is er ook voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Vanaf dag één helpen we je voorkomen dat je uitvalt. En raak je toch arbeidsongeschikt? Dan krijg je een maandelijkse uitkering én helpen we je om zo snel mogelijk weer aan het werk te kunnen.   

Als mkb’er een AOV nodig? Doe de check

Weet je nog niet zeker of je als mkb’er een AOV verzekering nodig hebt? Doe dan de AOV check. Daarmee ontdek je direct hoe groot het risico is dat je arbeidsongeschikt raakt. En of het in jouw geval loont om een AOV af te sluiten.

Meer dan alleen een uitkering

Met de AOV op maat van Univé geef je je eigen toekomst vorm. Het is namelijk meer dan alleen een uitkering als je arbeidsongeschikt raakt. Je staat er nooit alleen voor: samen verkleinen we de kans dat je uitvalt, en gaat het toch mis, dan helpen we je om op een verantwoorde manier weer te ondernemen vanuit jouw mkb. Dáárom onze arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Jij wil gezond kunnen ondernemen. Daarom bieden wij drie diensten aan die je helpen bij het voorkomen en beperken van jouw arbeidsongeschiktheid.

Meer weten over deze diensten?

Ontdek al onze preventiediensten

Ons team van specialisten helpt je op een verantwoorde manier te re-integreren. Bovendien kun je experts om advies vragen over jouw bedrijfsvoering en gezondheid.

Op deze manier kun je - ook bij ziekte en na een ongeval - de toekomst van je onderneming vorm blijven geven. Dát is onze arbeidsongeschiktheids­verzekering op maat.

Wat het mkb kan verwachten van onze AOV

Vind een AOV op maat die past bij jouw werk als mkb’er en midden- en kleinbedrijf. Je bepaalt zelf wanneer jouw Univé AOV-uitkering ingaat, stopt (doorgaans op je pensioenleeftijd) en op basis van welk jaarinkomen je verzekerd wil zijn.

Bekijk de voorwaarden en verzekeringskaart voor een volledig overzicht.

Ervaringen van mede-ondernemers

Onze klanten weten: Univé biedt meer dan alleen een uitkering om inkomensverlies op te vangen. Lees hier de uiteenlopende verhalen van een handvol ondernemers die we hielpen arbeidsongeschiktheid te voorkomen, financieel ondersteunden en succesvol hielpen te re-integreren.

AOV afsluiten

Wil je de mogelijkheden voor het verzekeren van je inkomen met een adviseur bespreken? Of zelf gelijk online een AOV afsluiten? Zet vandaag nog een eerste stap:

Mogelijk heb jij als ondernemer al aardig wat kennis van en ervaring met financiële producten. Heb je je al voldoende georiënteerd, weet je wat je wilt en ben je zover dat je een AOV wilt aanvragen? 

Je kunt er dan voor kiezen om dat zelf online te doen, zonder tussenpersoon. Je betaalt dan niet voor het advies en volledige ontzorging van een adviseur.

Ontdek meer

Ga voor volledige ontzorging. Van intake, inventarisatie en advies, tot het afsluiten van de AOV, ondersteuning én nazorg. Onze adviseur onderzoekt graag samen met jou de mogelijkheden. Wat jouw behoeften zijn, wat je wel en niet nodig hebt, en welke AOV met welke dekking het best bij jou past. 

Zo betaal je nooit teveel premie. Ontdek hoe zo'n adviestraject in z'n werk gaat en wat onze adviseurs nog jaren voor je kunnen betekenen. 

Vertel me meer

Bespreek je risico's en opties met een inkomensspecialist. Tijdens het inzichtgesprek kun je al je vragen en bedenkingen rondom arbeidsongeschiktheid en de AOV doornemen.

Dat is vrijblijvend en kosteloos, en kan gewoon via een telefoongesprek of videobellen. Zo ontdek je hoe een AOV voor jou zou kunnen werken.

Meer inzicht

AOV aangevraagd. En dan?

Als je een AOV hebt aangevraagd, beoordelen wij deze. De beoordeling bestaat uit twee delen: een technische en een medische beoordeling. 

Meer lezen

Meer over arbeidsongeschiktheid & de AOV

Wanneer ben je eigenlijk arbeidsongeschikt? Wat is een AOV? Hoe weet je of je er een nodig hebt? Hoeveel kost de AOV en wat krijg je ervoor terug? Is de premie aftrekbaar? Biedt Univé korting? Ontdek alles wat je wilt weten wanneer je overweegt AOV af te sluiten.

Veelgestelde vragen

Lees hier de meest gestelde vragen over de arbeidsongeschiktheidsverzekering.