Ga naar inhoud

De zorgverzekering die bij u past

Vanaf € 138,95 per maand verzekerd. Met veel zorgdiensten en services.

Zorgverzekering afsluiten

Of bereken eerst uw premie

Kies uw zorgverzekering

Bij Univé kunt u kiezen uit vier basisverzekeringen. Voor al onze basisverzekeringen geldt:

  • Altijd naar uw eigen huisarts
  • Spoedeisende hulp in alle ziekenhuizen in Nederland
  • Volledige vergoeding gecontracteerde zorgverleners
  • Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd

Aanvullende zorgverzekeringen

Wilt u meer zorg verzekeren? Sluit dan een aanvullende verzekering af. Welke aanvullende zorgverzekeringen u kunt kiezen, hangt af van de door u gekozen basisverzekering.

Welke zorgverzekering past bij u?

Het kiezen van de juiste zorgverzekering is best lastig. Daarom helpt Univé u graag met de online ZorgCheck. Vul een aantal korte vragen in en ontdek binnen 3 minuten welke zorgverzekering in 2024 het beste bij u past.

Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd

In Nederland zijn kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd op de basis- en aanvullende zorgverzekering van u en/of uw partner. Er geldt voor uw kind ook geen verplicht eigen risico van € 385,-. Heeft u een uitgebreidere zorgverzekering dan uw partner? Dan is uw kind automatisch op die polis verzekerd. Alleen voor de aanvullende verzekering Hulp op reis geldt dat kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd zijn.

Zorg Extra’s naast uw collectieve zorgverzekering

Bij Univé profiteert u naast de collectiviteitskorting en collectieve aanvullende verzekeringen ook van andere extra’s. Dit zijn diverse diensten en services rondom zorg, waarvan de meeste gratis zijn:

  • Preventiehulp
  • Zorghulp
  • Vakantiehulp
  • Hulp aan Huis
  • Cyberhulp

Meer over Zorg Extra

Tandartszorg tot 18 jaar gratis

Tandartszorg is voor uw kind tot 18 jaar gratis meeverzekerd in de basisverzekering. Dus een controle of gaatje vullen kost u niets. Heeft uw kind orthodontie nodig? Bijvoorbeeld voor een beugel of plaatje? Dat valt niet onder de basisverzekering. Daarvoor kunt u een aanvullende tandartsverzekering afsluiten, bijvoorbeeld Tand Beter of Tand Best. Bedenk wel dat er een wachttijd geldt van 12 maanden bij orthodontie.

Winst waar u blij van wordt

Ontdek de voordelen van onze zorgverzekering

Heeft uw werkgever of vereniging afspraken met Univé gemaakt? In dat geval krijgt u misschien een collectieve korting van 10% op de premie van Aanvullend Goed, Beter of Best. Check bij uw werkgever of vereniging of dit ook voor u geldt.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. U kunt zomaar voor (hoge) zorgkosten komen te staan. Met het Zorg Pech pakket heeft u de keuze uit de verzekeringen Hulp op Reis, Hulp na een Ongeval en Hulp na Tandongeval. Hiermee bent u voor een scherpe prijs voor deze onverwachte kosten na een ongeval verzekerd.

Met het preventiebudget uit de aanvullende zorgverzekering werkt u actief aan uw gezondheid. Bijvoorbeeld met sportmedisch advies of een leefstijlcheck. Maar ook als u een (kinder-)EHBO of reanimatietraining wilt volgen.

Veelgestelde vragen

​​​​De meest gestelde vragen over de zorgverzekering.

Documenten en voorwaarden

Op deze pagina vindt u algemene informatie over de dekking van de zorgverzekering.
Wilt u weten wat er wel en niet verzekerd is? Lees dan de voorwaarden op de pagina Documenten zorgverzekering.

Overzicht nagenoeg gelijke polissen

Service en contact

Online uw zorgverzekering afsluiten in 6 stappen

Bij Univé kunt u eenvoudig online uw nieuwe zorgverzekering afsluiten. Eventueel uit te breiden met een aanvullende verzekering. Bekijk het stappenplan en u ziet direct wat u moet doen.

Blogs over gezondheid

Direct online regelen