Ga naar inhoud

Aanvullende zorgverzekeringen

Meer zekerheid naast uw basisverzekering? Dat kan. Kiest u dan voor één van onze aanvullende zorgverzekeringen.

Stel zorgverzekering samen

Aanvullende zorgverzekeringen van Univé

Kiest u voor zekerheid? Of verwacht u zorgkosten te moeten maken? Kies dan voor een aanvullende verzekering naast uw basisverzekering. Onze Aanvullend Goed, Beter en Best bieden vergoeding voor de zorg die u nodig heeft. Kinderen tot 18 jaar zijn hierin gratis meeverzekerd.

Aanvullende verzekeringen bij Unive Zorg Select

Wilt u zich alleen verzekeren voor zorg die u echt nodig heeft? In de aanvullende pakketten bij Univé Zorg Select is fysiotherapie en preventie opgenomen, eventueel aangevuld met tandartskosten. Of u kiest voor een pakket waarbij u bijvoorbeeld alleen verzekerd bent voor tandartskosten na een ongeval. En dat tegen een scherpe premie.

Bekijk verzekeringen

Aanvullende verzekeringen bij Univé Zorg Basis, Geregeld en Vrij

Verwacht u zorgkosten te moeten maken? Kies dan voor een uitgebreidere aanvullende verzekering naast uw basisverzekering Zorg Basis, Geregeld of Vrij. Onze Aanvullend Goed, Beter en Best bieden ruime vergoedingen voor de meest voorkomende zorg zoals fysiotherapie en een bril. Tandartskosten of een beugel kunt u apart verzekeren met onze Tand Goed, Beter of Best.

Bekijk verzekeringen

Welke zorgverzekering past het beste bij u?

​Het kiezen van een zorgverzekering met de juiste aanvullende zorgverzekering is best lastig. U wilt niet teveel betalen, maar wel voldoende verzekerd zijn. Univé helpt u graag kiezen met de online ZorgCheck. Vul een aantal korte vragen in en ontdek binnen 3 minuten welke zorgverzekering èn aanvullende verzekering het beste bij u past.

Doe de ZorgCheck

Collectief voordeel via een aangesloten thuiszorgorganisatie of vereniging

Bent u lid van een aangesloten thuiszorgorganisatie of vereniging? Dan kunt u gebruikmaken van de Collectief Aanvullend Goed, Beter en Best met extra vergoedingen voor fysiotherapie, preventie en mantelzorg en met 10% korting op de premie.  

Meer over Collectief Aanvullend Goed, Beter en Best