Ga naar inhoud

Univé Zorg Uitgebreid

Met de Univé Zorg Uitgebreid polis geniet u van optimale vrijheid voor €160,15 per maand. U bepaalt zelf naar welke zorgverlener u gaat. Alleen voor geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en verpleging en verzorging (zoals wijkverpleging) is uw vergoeding lager bij niet gecontracteerde zorgverleners. Regel uw zorgzaken zoals u dat wilt: online, telefonisch of in één van onze winkels.

Bereken uw premie

Zorgverleners en vergoedingen

  • 100% vergoeding bij gecontracteerde zorgverleners.
  • 100% vergoeding bij niet-gecontracteerde zorgverleners. Met uitzondering van GGZ en V&V (zoals wijkverpleging): 90% vergoeding.
  • U kunt altijd naar uw eigen huisarts.
  • Vrije keuze uit alle ziekenhuizen.

Of bekijk het complete vergoedingenoverzicht van Univé Zorg Uitgebreid

Zorg bij een zorgverlener zonder contract

Kiest u voor een zorgverlener zonder contract? Met een Univé Zorg Uitgebreid verzekering krijgt u ook bij niet-gecontracteerde zorgverleners 100% vergoeding op basis van het marktconforme tarief. Wel moet de zorgverlener voldoen aan onze voorwaarden. Voor sommige zorg betaalt u (verplicht) eigen risico en/of een eigen bijdrage.

Ontvangt u geestelijke gezondheidszorg of verpleging en verzorging (wijkverpleging) van een niet-gecontracteerde zorgverlener, dan krijgt u 90% van het gemiddeld gecontracteerd tarief vergoed. Bij gecontracteerde zorgverleners is dat 100%. Bekijk onze zorgverleners met contract in de Zorgzoeker. U ziet daar ook of er afspraken zijn, zoals omzetplafonds. En wat deze afspraken voor u betekenen.

Naar de Zorgzoeker

Aanvullende verzekeringen bij Zorg Uitgebreid

Meer zekerheid naast uw Univé Zorg Uitgebreid polis? Bijvoorbeeld voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen of tandartskosten? Bekijk onze aanvullende zorgverzekeringen en tandartspakketten.

Bekijk aanvullende verzekeringen

Vergelijke onze zorgverzekering met andere verzekeraars

Alle zorgverzekeraars presenteren hun basisverzekeringen in een zorgverzekeringskaart. Zo kunt u alle zorgverzekeringen gemakkelijk vergelijken. En ziet u in één oogopslag welke basisverzekering het beste bij u past.

Zorgverzekeringskaart Univé Zorg Uitgebreid

Wat is een combinatiepolis?

Univé Zorg Uitgebreid is een combinatiepolis waarmee u geniet van optimale vrijheid. Een combinatiepolis is voor een deel een restitutieverzekering en voor een deel een naturaverzekering. U bepaalt altijd zelf naar welke zorgverlener u gaat, zolang deze voldoet aan de eisen in de voorwaarden. Alleen voor geestelijke gezondheidszorg en verpleging en verzorging (zoals wijkverpleging) kiest u voor een volledige vergoeding voor een zorgverlener met contract. Wilt u voor deze zorg naar een niet-gecontracteerde zorgverlener? Dan krijgt u 90% van het gemiddeld gecontracteerd tarief vergoed. Bij alle andere zorg, zoals een ziekenhuis of verloskundige, maakt het voor uw vergoeding niet uit naar welke zorgverlener u gaat. Houd daarnaast rekening met het eigen risico of een eventuele eigen bijdrage.