Ga naar inhoud

Univé Zorghulp

Met een Univé zorgverzekering kunt u gratis gebruik maken van de Univé Zorghulp. U kunt met al uw vragen rondom zorg bij ons terecht: voor, tijdens en na de behandeling.

Ik heb ergens last van

Heeft u ergens last van, maar twijfelt of u naar de dokter moet of weet nog niet precies welke behandeling er nodig is. Maak dan eens gebruik van één van de onderstaande diensten.

Moet ik naar de dokter?

Ergens last van en wilt u weten of u naar de dokter moet? Beantwoord online een aantal korte vragen en krijg direct online advies of u de dokter moet bellen.

Ga naar Moetiknaardedokter.nl

Univé Gezondheidslijn

Twijfelt u of u naar de dokter moet? Heeft u vragen over een behandeling? Bel dan 24/7 gratis met de Univé Gezondheidslijn. Een ervaren hulpverlener helpt u verder.v

Lees meer over de Gezondheidslijn

Dokter bij de hand

Heeft u nog vragen na het gesprek met uw (huis)arts? Wilt u dit bespreken met een professional? Bel dan met Dokter bij de hand en stel direct uw vragen aan een professional.

Meer over Dokter bij de hand

Behandelkeuzehulp

Voor veel aandoeningen zijn er verschillende behandelingen. Welke mogelijkheden heeft u en wat zijn de voor- en nadelen? De Behandelkeuzehulp geeft u antwoord op deze vragen.

Meer over de Behandelkeuzehulp

Ik heb behandeling nodig

Heeft u vragen over uw behandeling? Of moet u bijvoorbeeld lang wachten tot u behandeld kunt worden. Maak dan gebruik van de onderstaande diensten.

Online apotheek

Met de online apotheek regelt u alles voor uw medicijnen in een handige app. Zo heeft u altijd overzicht rondom uw medicijnen en bespaart u tijd en kosten.

Kies uw online apotheek

Zorgzoeker

Zoekt u een tandarts, fysiotherapeut of bijvoorbeeld een gespecialiseerd ziekenhuis? In de zorgzoeker vindt u alle zorgaanbieders waarmee Univé een overeenkomst heeft. Zo vindt u makkelijk en snel de zorg, die u nodig heeft.

Ga naar de Zorgzoeker

Persoonlijke zorggids

Heeft u vragen over uw behandeling? Wilt u weten welk ziekenhuis gespecialiseerd is in uw aandoening? De persoonlijke zorggids helpt u bij uw vragen over zorg en hoe u dit het beste kunt aanpakken.

Lees meer over de Persoonlijke zorggids

Wachtlijstbemiddeling

Staat u op een wachtlijst voor een behandeling? Univé helpt u met gratis wachtlijstbemiddeling. Samen zoeken we naar een ziekenhuis of kliniek waar u sneller geholpen kunt worden.

Lees meer over wachtlijstbemiddeling

Second opinion

Twijfelt u aan de diagnose of behandeling van uw specialist? Vraag dan een second opinion aan. Een tweede arts beoordeelt dan uw situatie. Zo heeft u meer zekerheid.

Zo werkt een second opinion

Zorgkaart Nederland

Op ZorgkaartNederland delen mensen hun ervaringen met de zorg. De website biedt informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past bij uw wensen. ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland.

Ga naar Zorgkaart Nederland

Ik ben ziek

Dementie

Dementie is lastig te herkennen. De verschijnselen bij deze ziekte verschillen per persoon en zijn afhankelijk van de soort dementie. We geven u tips over verschillende fases.

Meer over hulp bij dementie

Hulp bij kanker

Bij ziektes zoals kanker is zorg regelen vaak ingewikkeld en het kost veel tijd. Dat terwijl u alle tijd en energie nodig heeft voor uw behandeling. Wij willen u daarmee zo goed mogelijk helpen.

Meer over hulp bij kanker