Ga naar inhoud

Zorgzoeker: zoek een zorgverlener

U kunt altijd overal terecht voor huisartsenzorg en spoedeisende medische zorg.  Ook voor andere zorg bepaalt u altijd zelf naar welke zorgverlener u gaat. Maar wat u vergoed krijgt, hangt af van uw verzekering en de zorgverlener die u kiest. In de Zorgzoeker ziet u met welke zorgverleners wij een contract hebben.

Voor 2022 geldt:

  • Altijd naar uw eigen huisarts
  • Alle ziekenhuizen in Nederland gecontracteerd

Ga naar de Zorgzoeker

Heeft u een Univé Zorg Select of Zorg Geregeld polis?

Dan krijgt u zorgkosten via een gecontracteerde zorgverlener 100% vergoed. Kiest u voor zorg bij een niet-gecontracteerde zorgverlener is de vergoeding lager, respectievelijk 65% en 80% van het gemiddeld gecontracteerd tarief. Wij adviseren u om in de Zorgzoeker een gecontracteerde zorgverlener voor uw zorg te zoeken voor volledige vergoeding van het tarief. 

In 2022 kunt u altijd terecht bij uw eigen huisarts en alle ziekenhuizen, ook met Zorg Select en Zorg Geregeld. Zo heeft u een goede zorgverzekering, waarmee u altijd naar uw eigen huisarts en ziekenhuis kunt, al voor € 114,90 per maand.

Bereken uw premie

Heeft u een Univé Zorg Vrij polis?

Dan krijgt u een vergoeding op basis van marktconformiteit. Het marktconforme tarief is het tarief dat we in Nederland redelijk vinden voor een bepaalde behandeling. En dat betekent bijna altijd een volledige vergoeding van de zorgkosten.

Zoek een zorgverlener in de Zorgzoeker

Zoekt u een fysiotherapeut, een gespecialiseerd ziekenhuis of een specifieke behandeling? ​Dan heeft Univé een mooie online methode voor u waarmee u snel de gewenste informatie kunt vinden.

In de Zorgzoeker vindt u alle zorgverleners waarmee Univé een overeenkomst heeft. En kiest u zo'n zorgverlener met wie Univé een contract heeft, dan weet u zeker dat u goede zorg ontvangt. Bovendien voorkomt u zo dat u een lagere vergoeding krijgt.

Zo zoekt u eenvoudig een zorgverlener: Vul uw postcode in, kies een gewenste rubriek of zorgsoort en krijg het resultaat op uw scherm. Op basis van deze resultaten kunt u een keuze maken tussen zorgverleners. Met een Univé Zorg Vrij polis bepaalt u zelf naar welke zorgverlener u gaat.

Ga naar de Zorgzoeker