Ga naar inhoud

Een zorgverzekering met veel Extra's

Bekijk de extra diensten en service die u krijgt bij uw zorgverzekering.

Univé biedt u meer dan alleen een goede zorgverzekering. U kunt bij ons ook gebruikmaken van verschillende diensten en services rondom gezondheid. De meeste hiervan zijn gratis. Bekijk alle extra's die u krijgt bij een zorgverzekering van Univé.

Alle Zorg Extra's van Univé

Preventiehulp

Met de preventiehulp helpen we graag zo comfortabel mogelijk te leven. U vind hier handige tips die u helpen bij het maken van gezondere keuzes op het gebied van voeding en bewegen. Maar ook over veiligheid in en om uw huis. Van EHBO filmpjes, praktische checklists en gezonde recepten tot een slim horloge en ervaringsverhalen.

Meer over de Preventiehulp

Zorghulp

Bij de Zorghulp kunt u altijd terecht met uw vragen rondom zorg: zowel voor, tijdens als na de behandeling. We beantwoorden uw vragen, zoeken met u mee naar een goede specialist of helpen u bijvoorbeeld met wachtlijstbemiddeling of een second opinion. Nieuw is de Dokter bij de Hand die 24/7 helpt met al uw medische vragen.

Meer over de Zorghulp

Vakantiehulp

De Vakantiehulp staat 24/7 voor u klaar. We geven u praktische tips over uw bestemming en helpen u met een vakantiechecklist. Ook kunt u gratis de Vakantiedokter bellen als u twijfelt over een doktersbezoek, of voor als u hulp nodig heeft bij het vinden van een goede arts. Maar die u ook tijdens het medisch consult als tolk kan ondersteunen in het Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans.

Meer over de Vakantiehulp

Hulp aan Huis

Wilt u langer zelfstandig wonen en kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Of verleent u mantelzorg en komt u tijd tekort? Ben u fysiek (tijdelijk) niet in staat om zelf klussen in huis op te pakken? Via deze handige en gratis bemiddelingsservice van Univé Hulp aan Huis heeft u toegang tot een uitgebreid netwerk van betrouwbare dienstverleners.

Ga naar Hulp aan Huis

Cyberhulp

Jaarlijks worden 2 miljoen Nederlanders slachtoffer van cybercriminaliteit. Wij geven u inzicht en praktische tips om cybercrime te voorkomen. Twijfelt u over de betrouwbaarheid van een e-mail of is uw computer mogelijk gehackt? U kunt gratis 24/7 bellen naar de Cyberhelpdesk.

Meer over Cyberhulp

Heeft u nog geen Univé zorgverzekering?

Sluit deze dan nu af, dan kunt u meteen gebruik gemaken van Univé Zorg Extra's. 

Mijn zorgverzekering afsluiten

Nog meer extra’s in de aanvullende zorgverzekering van Univé

In de aanvullende zorgverzekeringen biedt Univé nog meer extra’s rondom gezondheid. Bijvoorbeeld in het preventiebudget of voor mantelzorg.

Bekijk aanvullende verzekeringen

Gezonde leefstijl

Wilt u uw leefstijl veranderen? En heeft u hier hulp bij nodig?
Univé helpt u.

Zorgen voor een ander

Zorgt u ook voor een ander? Wij weten hoe zwaar dat kan zijn. Univé helpt u.

Overige cursussen en trainingen

Wilt u een cursus of training volgen om uzelf of een ander te ondersteunen? Univé helpt u.

Kies voor een Univé zorgverzekering en profiteer van Univé Zorg Extra