Ga naar inhoud

Univé Zorg Extra

Gratis diensten en services bij uw zorgverzekering.

Gratis extra’s voor alle zorgverzekerden bij Univé

Univé biedt u veel meer dan alleen een goede zorgverzekering. U kunt bij ons ook gebruik maken van diverse diensten en services rondom gezondheid waarvan de meeste gratis zijn. Hieronder leest u meer over de diensten die onder Univé Zorg Extra vallen.

Zorghulp

Bij de Zorghulp kunt u altijd terecht met uw vragen rondom zorg: zowel voor, tijdens als na de behandeling. We beantwoorden uw vragen, zoeken met u mee naar een goede specialist of helpen u bijvoorbeeld met wachtlijstbemiddeling of een second opinion. Nieuw is de Dokter bij de Hand die 24/7 helpt met al uw medische vragen.

Meer over de Zorghulp

Vakantiehulp

De Vakantiehulp staat 24/7 voor u klaar. We geven u praktische tips over uw bestemming en helpen u met een vakantiechecklist. Ook kunt u gratis de Vakantiedokter bellen als u twijfelt over een doktersbezoek, of voor als u hulp nodig heeft bij het vinden van een goede arts. Maar die u ook tijdens het medisch consult als tolk kan ondersteunen in het Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans.

Meer over de Vakantiehulp

MijnGemak

Wilt u langer zelfstandig wonen en kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Of verleent u mantelzorg en komt u tijd tekort? Ben u fysiek (tijdelijk) niet in staat om zelf klussen in huis op te pakken? Via deze handige en gratis bemiddelingsservice van Univé MijnGemak heeft u toegang tot een uitgebreid netwerk van betrouwbare dienstverleners.

Ga naar MijnGemak

Cyberhulp

Jaarlijks worden 2 miljoen Nederlanders slachtoffer van cybercriminaliteit. Wij geven u inzicht en praktische tips om cybercrime te voorkomen. Twijfelt u over de betrouwbaarheid van een e-mail of is uw computer mogelijk gehackt? U kunt gratis 24/7 bellen naar de Cyberhelpdesk.

Meer over Cyberhulp

Heeft u nog geen Univé zorgverzekering?

Sluit deze dan nu af, dan kunt u meteen gebruik gemaken van Univé Zorg Extra. 

Mijn zorgverzekering afsluiten

Nog meer Zorg Extra’s in de aanvullende zorgverzekering van Univé

In de aanvullende zorgverzekeringen biedt Univé nog meer extra’s rondom gezondheid. Bijvoorbeeld in het preventiebudget of voor mantelzorg. 

Hieronder leest u meer over alle cursussen en trainingen die Univé in de aanvullende zorgverzekeringen heeft opgenomen.

Gezonde leefstijl

Wilt u uw leefstijl veranderen? En heeft u hier hulp bij nodig?
Univé helpt u.

Zorgen voor een ander

Zorgt u ook voor een ander? Wij weten hoe zwaar dat kan zijn. Univé helpt u.

Overige cursussen en trainingen

Wilt u een cursus of training volgen om uzelf of een ander te ondersteunen? Univé helpt u.

Kies voor een Univé zorgverzekering en profiteer van Univé Zorg Extra