Ga naar inhoud

Univé Zorg Select

De Univé Zorg Select polis is een online polis met onze laagste premie van €138,95 per maand. Regel uw verzekeringszaken eenvoudig online of via de app en kies uit geselecteerde gecontracteerde zorgverleners.

Bereken uw premie

Zorgverleners en vergoedingen

  • 100% vergoeding bij gecontracteerde zorgverleners.
  • 60% vergoeding van het gemiddeld gecontracteerd tarief bij niet-gecontracteerde zorgverleners.
  • U kunt altijd naar uw eigen huisarts.
  • Spoedeisende hulp in het ziekenhuis wordt altijd vergoed.
  • Er is een beperkt aantal gecontracteerde zorgverleners voor vervoer, personenalarmering en (hoor)hulpmiddelen.

Welke zorgverleners zijn gecontracteerd?

Univé heeft een contract met veel zorgverleners in Nederland. Bij gecontracteerde zorgverleners krijgt u een volledige vergoeding van uw zorgkosten. Onze zorgverleners met een contract vindt u in de Zorgzoeker.

Naar de Zorgzoeker

Of bekijk het complete vergoedingenoverzicht van Univé Zorg Select.

Zorg bij een zorgverlener zonder contract

Kiest u voor een zorgverlener zonder contract? Dan ontvangt u een vergoeding tot maximaal 60% van het gemiddeld gecontracteerde tarief. Voor sommige zorg betaalt u (verplicht) eigen risico en/of een eigen bijdrage.

Beperkt aantal zorgverleners, hulpmiddelen en taxivervoer

Voor een aantal hulpmiddelen hebben wij minder zorgverleners met een contract. Het gaat om:

  • taxivervoer;
  • hoorhulpmiddelen;
  • persoonsalarmering.

U kunt altijd zelf uw zorgverlener kiezen. Maar wij vergoeden alleen 100% van de kosten bij zorgverleners met een contract. Bij zorgverleners zonder contract betaalt u mogelijk een deel van de kosten zelf. Onze zorgverleners met een contract vindt u in de Zorgzoeker.

Naar de Zorgzoeker

Aanvullende zorgverzekeringen bij Zorg Select

Meer zekerheid naast uw Univé Zorg Select polis? Bijvoorbeeld voor fysiotherapie of tandartskosten? Of wilt u zich alleen verzekeren voor onverwachte (zorg) kosten na een ongeval?

Bekijk aanvullende pakketten

Collectieve zorgverzekering en Univé Zorg Select

Heeft u nu een collectieve zorgverzekering van Univé en kiest u voor volgend jaar voor Univé Zorg Select? Dan vervallen uw collectieve korting en andere collectieve voordelen. U kunt de overstap telefonisch regelen. Bel hiervoor met onze Klantenservice Zorg via 072 527 75 95 (lokaal tarief).

Vergelijk onze zorgverzekering met andere verzekeraars

Alle zorgverzekeraars presenteren hun basisverzekeringen in een zorgverzekeringskaart. Zo kunt u alle zorgverzekeringen gemakkelijk vergelijken. En ziet u in één oogopslag welke basisverzekering het beste bij u past.

Zorgverzekeringskaart Univé Zorg Select

Wat is een naturapolis?

Univé Zorg Select is een naturapolis, dat betekent dat u terecht kunt bij gecontracteerde zorgverleners. Dit zijn zorgverleners waarmee we afspraken hebben gemaakt, bijvoorbeeld over de prijs en kwaliteit van de zorg. Bij deze zorgverleners, zoals fysiotherapeuten en ziekenhuizen, betalen wij de behandeling rechtstreeks aan de zorgverlener. Wilt u toch liever naar een andere zorgverlener? Dat kan, wij vergoeden dan 60% van de behandeling.