Ga naar inhoud

Univé Zorg Geregeld

Met de Univé Zorg Geregeld verzekering is uw zorg goed geregeld voor €147,30 per maand. Wij hebben afspraken gemaakt met veel zorgverleners bij u in de buurt. Bijvoorbeeld met ziekenhuizen en specialisten, maar ook met verloskundigen. Regel uw zorgzaken zoals u dat wilt: online, telefonisch of in één van onze winkels.

Bereken uw premie

Zorgverleners en vergoedingen

  • 100% vergoeding bij gecontracteerde zorgverleners.
  • 80% vergoeding van het gemiddeld gecontracteerd tarief bij niet-gecontracteerde zorgverleners.
  • U kunt altijd naar uw eigen huisarts.
  • Spoedeisende hulp in het ziekenhuis wordt altijd vergoed.

Welke zorgverleners zijn gecontracteerd?

Univé heeft een contract met veel zorgverleners in Nederland. Bij gecontracteerde zorgverleners krijgt u een volledige vergoeding van uw zorgkosten. Onze zorgverleners met een contract vindt u in de Zorgzoeker.

Naar de Zorgzoeker

Of bekijk het complete vergoedingenoverzicht van Univé Zorg Geregeld.

Zorg bij een zorgverlener zonder contract

Kiest u voor een zorgverlener zonder contract? Dan ontvangt u een vergoeding tot maximaal 80% van het gemiddeld gecontracteerde tarief. Voor sommige zorg betaalt u (verplicht) eigen risico en/of een eigen bijdrage.

Aanvullende verzekeringen bij Zorg Geregeld

Meer zekerheid naast uw Univé Zorg Geregeld polis? Bijvoorbeeld voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen of tandartskosten? Bekijk onze aanvullende zorgverzekeringen en tandartspakketten.

Bekijk aanvullende verzekeringen

Vergelijk onze zorgverzekering met andere verzekeraars

Alle zorgverzekeraars presenteren hun basisverzekeringen in een zorgverzekeringskaart. Zo kunt u alle zorgverzekeringen gemakkelijk vergelijken. En ziet u in één oogopslag welke basisverzekering het beste bij u past.

Zorgverzekeringskaart Univé Zorg Geregeld

Wat is een naturapolis?

Univé Zorg Geregeld is een naturapolis, dat betekent dat u terecht kunt bij gecontracteerde zorgverleners. Dit zijn zorgverleners waarmee we afspraken hebben gemaakt, bijvoorbeeld over de prijs en kwaliteit van de zorg. Bij deze zorgverleners, zoals fysiotherapeuten en ziekenhuizen, betalen wij de behandeling rechtstreeks aan de zorgverlener. Wilt u toch liever naar een andere zorgverlener? Dat kan, wij vergoeden dan 80% van de behandeling.