Collectieve zorgverzekering van Univé

Met de collectieve zorgverzekering van Univé stelt u eenvoudig uw eigen zorgpakket op maat samen. Bovendien profiteert u van een aantrekkelijke collectiviteitskorting en ruime vergoedingen. 

De belangrijkste voordelen van de collectieve zorgverzekering   

 

Bovendien heeft u een vast aanspreekpunt voor al uw vragen via 072 5277 595.
Wilt u weten op welk kortingspercentage u in 2021 recht heeft? Kijk dan in ons overzicht

Bereken uw premie

Collectieve basisverzekering 

Met de collectieve zorgverzekering van Univé bent u verzekerd van zorg die veel voorkomt. U kunt kiezen tussen 2 basisverzekeringen: de Univé Zorg Vrij polis (restitutie) en de Univé Zorg Geregeld polis (natura). 

Aanvullende zorgverzekering 

De collectieve basisverzekering kunt u eenvoudig uitbreiden met een aanvullende zorgverzekering: de Aanvullend Goed, Beter of Best. U kunt ook een tandartsverzekering afsluiten. 

Op de tandartsverzekeringen krijgt u geen collectieve korting.

Organisaties die collectieve afspraken met Univé hebben over zorg

Collectieve zorgverzekering Thuiszorg

U kunt ook kiezen voor de Univé Thuiszorg polis. Een collectieve zorgverzekering waarmee u via uw thuiszorgorganisatie 5% korting en vele extra’s krijgt. ​Bovendien ontvangt u een tegemoetkoming in de kosten van uw thuiszorglidmaatschap vanuit de aanvullende verzekering (met uitzondering van de tandartsverzekeringen). Met de Thuiszorg polis profiteert u ook van hogere vergoedingen voor fysiotherapie, mantelzorg en preventie.

Thuiszorgorganisaties die collectieve afspraken met Univé hebben over zorg

Wilt u meer informatie? Of staat uw vereniging of werkgever hier niet bij? Neem dan contact op met één van onze adviseurs voor een persoonlijk gesprek.

Bereken uw premie