Collectieve zorgverzekering van Univé

Met de collectieve zorgverzekering van Univé stelt u eenvoudig uw eigen zorgpakket op maat samen. Bovendien profiteert u van een aantrekkelijke collectiviteitskorting en ruime collectieve vergoedingen. 

De belangrijkste voordelen van de collectieve zorgverzekering   

Bovendien heeft u een vast aanspreekpunt voor al uw vragen via 0800 023 47 63 (gratis).

Bereken uw premie

Collectieve basisverzekering 

Met de collectieve zorgverzekering van Univé bent u verzekerd van zorg die veel voorkomt. U kunt kiezen tussen 2 basisverzekeringen: de Univé Zorg Vrij polis (restitutie) en de Univé Zorg Geregeld polis (natura).  

Aanvullende collectieve zorgverzekering 

De collectieve basisverzekering kunt u eenvoudig uitbreiden met een aanvullende collectieve zorgverzekering: de Collectief Aanvullend Goed, Beter of Best. U kunt ook een tandartsverzekering afsluiten. Een alternatief is een totaalpakket dat exact aansluit op uw levensfase. Daarbij is tandheelkunde inbegrepen. ​

Op de tandartsverzekeringen en de totaalpakketten krijgt u geen collectieve korting.

Collectieve zorgverzekering Thuiszorg

U kunt ook kiezen voor de Univé Thuiszorg polis. Een collectieve zorgverzekering waarmee u via uw thuiszorgorganisatie 10% korting en vele extra’s krijgt. ​Bovendien ontvangt u een tegemoetkoming in de kosten van uw thuiszorglidmaatschap vanuit de aanvullende verzekering (met uitzondering van de tandartsverzekeringen). Met de Thuiszorg polis profiteert u ook van hogere vergoedingen voor mantelzorg en preventie.

Wilt u meer informatie of een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bereken uw premie