Ga naar inhoud
Nu met gratis Cyber Fit Service
Nu met gratis Cyber Fit Service

Verzekeringen voor zzp'ers

  • Voorkomen van risico's als zzp'er
  • Schade snel en vakkundig afgehandeld
  • Standaard 24/7 Cyberhulp
  • Tot 10% pakketkorting

Ondernemen als zzp'er

Als zzp’er wilt u bezig zijn met waar u goed in bent: ondernemen. Maar als zzp’er loopt u ook risico. Met de zzp-verzekeringen van Univé verzekert u uzelf én uw onderneming tegen zakelijke risico’s. Welke risico's dat zijn, verschilt per beroep. Ook is het afhankelijk van uw situatie: bent u starter of heeft u een bedrijf dat groeiende is? Op deze pagina leest u meer over deze risico’s en onze verzekeringen voor zzp'ers.

De belangrijkste verzekeringen voor zzp’ers

Univé heeft verschillende verzekeringen waarmee u uzelf en uw onderneming verzekert tegen zakelijke risico’s. De belangrijkste verzekeringen voor zzp'ers zijn de aansprakelijkheidsverzekering, de bedrijfsautoverzekering en de arbeidsongeschiktheidsverzekering. Sluit u meerdere verzekeringen af? Dan kan uw pakketkorting oplopen tot wel 10%.

Alle zzp-verzekeringen

Cyberhulp voor ondernemers

Cybercriminaliteit is een groot risico voor jouw onderneming. Jaarlijks krijgt maar liefst 40% van de bedrijven te maken met cybercriminaliteit. Daarom hebben wij onze schadeverzekeringen uitgebreid met standaard Cyberhulp. Lees hoe Univé je helpt het cyberrisico te verkleinen.

Leer veiliger online ondernemen met Cyber Fit Service. Dit online programma traint je in het herkennen van verschillende soorten cybercrime. Cyber Fit Service is gratis voor alle zakelijke Univé-klanten. Aanmelden kan tot 1 januari 2025.

Doe ook mee

Vermoed dat je mogelijk slachtoffer bent van cybercrime? Het is dan van belang dat je zo snel mogelijk contact zoekt met de cyberhelpdesk, om zo eventuele schade te voorkomen of zoveel mogelijk te beperken. Ons uitgebreide team van experts staat je dag en nacht geheel kosteloos bij in het geval van cybercriminaliteit.

Meer over de Cyberhulp voor ondernemers

Cybercriminaliteit kan niet altijd volledig worden voorkomen of hersteld. Met onze bedrijfsaansprakelijk­heids­verzekering en uitgebreide roerende zakenverzekering ben je tot € 10.000 per jaar verzekerd voor schade door cybercriminaliteit. Dit verzekerde bedrag zal niet voor elke onderneming voldoende zijn. Daarom bieden we de mogelijkheid dit te verhogen naar € 30.000 of € 50.000.

Meer over de vergoeding

Verandert uw situatie?

Elke ondernemer heeft andere risico’s. Ook u als zzp'er. Breng deze risico's in kaart. Bepaal daarna of u het risico wilt verzekeren of eventuele schade zelf kunt dragen. Hou er rekening mee dat veranderingen nieuwe risico’s met zich mee kunnen brengen. Denk aan groei, inhuur van personeel en toevoegen van nieuwe bedrijfsactiviteiten. Bekijk uw risico’s daarom regelmatig en pas uw verzekering hierop aan. Een Univé-adviseur kan u ook helpen met het in kaart brengen van uw risico's. Maak hiervoor een afspraak.

Veelgestelde vragen

Lees hier de meest gestelde vragen over verzekeringen voor zzp'ers.

Blogs voor zzp'ers