Ga naar inhoud

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

De Univé Beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV-verzekering) is een aanvullende dekking op de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Met de BAV bent u verzekerd tegen vermogensschade die u veroorzaakt bij een opdrachtgever. Bijvoorbeeld wanneer u uw opdrachtgever verkeerd advies geeft en hij daardoor financiële schade lijdt. Deze financiële schade kan al snel fors oplopen.

Uw Beroepsaansprakelijkheidsverzekering sluit u direct online af. Of maak een afspraak bij een Univé-winkel bij u in de buurt.

Regel je AVB gemakkelijk zelf online

  • Maatwerk: afgestemd op uw bedrijf en branche
  • Voor zzp én mkb
  • Hulp bij cybercriminaliteit
  • Tot 10% pakketkorting

Wat is wel en niet verzekerd met de BAV?

Met de BAV-verzekering van Univé bent u verzekerd voor een bedrag tot € 2.500.000, met een standaard eigen risico van € 250,-. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering is geldig in heel Europa.

Meer over onze BAV-verzekering

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering verplicht?

Wettelijk gezien is een beroeps-aansprakelijkheidsverzekering niet verplicht. Wel kan een opdrachtgever een BAV verplicht stellen, voordat ze u een opdracht verstrekken. Dit biedt een opdrachtgever extra zekerheid.

Kosten voor verweer meeverzekerd?

Ja, de kosten die u maakt voor het verweer zijn met deze verzekering meeverzekerd. Dit geldt ook het verweer bij onterechte claims.

BAV los af te sluiten?

Nee, de beroepsaansprakelijkheidsverzekering is een aanvullende dekking op de zakelijke aansprakelijkheidsverzekering. Bekijk de pagina van de AVB voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Bekijk de meest gestelde vragen over de BAV-verzekering.

Sluit direct online uw BAV-verzekering af