Ga naar inhoud
Meld u aan vóór 1-1-2024
Meld u aan vóór 1-1-2024

Cyber Fit Service

  • Online training: herkennen van cybercrime
  • Test uw kennis op o.a. phishing mails
  • Platform met informatie en trainingsvideo’s
  • 1 jaar gratis voor Univé-klanten
  • Door klanten beoordeeld met een 8,4

Meld u nu aan

Waarom Cyber Fit Service?

Steeds beter in uw vak, cybercriminelen helaas ook. Maar wist u dat 60% van de Nederlandse bedrijven in de afgelopen 5 jaar te maken kreeg met cybercrime?

Daarom gaat Univé naast Cyberhulp nog een stap verder om haar zakelijke klanten te beschermen tegen cybercriminaliteit. Met Cyber Fit Service wordt u een jaar lang gratis getraind in het herkennen van verschillende vormen van cybercrime. Zo leert u hoe u veiliger online kunt ondernemen. Aanmelden kan tot 1 januari 2024.

Cyber Fit Service heeft een looptijd van 1 jaar en stopt daarna automatisch. U hoeft hier dus niets voor te doen.

Doe ook mee

Wat houdt Cyber Fit Service in?

  • Programma met 7 cyberthema’s
  • U wordt getest op het herkennen van phishing mails
  • Inclusief de Outlook plug-in ‘Security Coach’
  • Cyber Fit Service kan worden afgesloten met een examen
  • 1 jaar gratis voor zakelijke Univé-klanten en hun medewerkers

Training in herkenning van phishing

Phishing is de oorzaak van 91% van alle datalekken. Daarom bestaat Cyber Fit Service o.a. uit:

Phishing simulatie

Bent u cybercriminelen te slim af? U test het met de phishing simulaties van Cyber Fit Service. U krijgt vanuit het programma af en toe een nep phishing mail in uw mailbox. Met als doel om u en uw medewerkers te trainen in het herkennen van de verschillende vormen van phishing mails.

Outlook Security Coach

U en uw medewerkers krijgen toegang tot de Outlook plugin ‘Security Coach'. Deze tool scant voor u alle inkomende e-mails op phishing. Twijfelt u alsnog over de echtheid van een e-mail? Met een druk op de knop kunt u de e-mail laten checken door een phishing expert van Surelock.

Samenwerking Surelock

Voor Cyber Fit Service werkt Univé samen met het bedrijf Surelock. Zij hebben het securityprogramma bedacht en ontwikkeld. Na aanmelding ontvang u alle communicatie over Cyber Fit Service van Surelock.


Cyberhulp voor ondernemers

Heeft u echt te maken met cybercrime? Bel dan direct Univé Cyberhulp op 0592 74 22 22. Onze experts staan 24/7 voor u klaar. Zij helpen u bij het beperken van cyberschade en waar mogelijk ook het herstellen ervan.

En heeft u een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en/of een roerende zakenverzekering? Dan bent u tot € 10.000 per jaar verzekerd tegen cyberschade.

Nog geen zakelijke Univé-verzekering?

Cyber Fit Service bieden wij onze klanten 1 jaar gratis aan. Nog geen klant? Bekijk dan onze zakelijke verzekeringen of maak een afspraak met een Univé-adviseur bij u in de buurt.

Maak een afspraak

Lees onze blogs over cybercriminaliteit

Veelgestelde vragen

De negen meest gestelde vragen over Cyber Fit Service

Heeft u een vraag over Cyber Fit Service? Dan kunt u die via de chatfunctie in het programma stellen aan Surelock. Op werkdagen krijgt u vaak binnen een kwartier een reactie. 

Aan het einde van het programma, kunt u ervoor kiezen om examen te doen. Heeft u het examen van Cyber Fit Service met een voldoende afgesloten, dan ontvangt u een certificaat. Dit certificaat is 1 jaar geldig. 

Gebruikt u een ander e-mailprogramma dan Outlook, bijvoorbeeld Gmail? Dan is dit geen probleem. U kunt gewoon meedoen aan Cyber Fit Service. U kunt dan alleen geen gebruik maken van de Security Coach, deze werkt alleen bij Outlook.   

Heeft u te maken met een phishing mail? Bel dan zo snel mogelijk de Univé Cyberhelpdesk op het telefoonnummer: 0592 74 22 22. Onze experts helpen u dan de schade zoveel mogelijk te beperken en waar nodig te herstellen. 

Als na aanmelding blijkt dat u geen zakelijke Univé-klant bent, brengt Surelock het reguliere tarief bij u in rekening. U kunt er dan ook voor kiezen om alsnog een zakelijke verzekering van Univé af te sluiten.  

U kunt na 1 jaar ervoor kiezen om Cyber Fit Service te verlengen voor € 35,- per jaar. Dit aanbod ontvangt u van Surelock. Gaat u niet in op het aanbod dan stopt het programma automatisch.

U kunt op elk moment stoppen met Cyber Fit Service door u uit te laten schrijven.  

Het programma Cyber Fit Service heeft een looptijd van een jaar. Tegen het einde van de looptijd ontvangt u een aanbod van Surelock om het programma te verlengen voor € 35,- per jaar. Gaat u daar niet op in? Dan stopt het programma automatisch. U hoeft hier niets voor te doen.

Surelock is een IT-bedrijf met experts op het gebied van cybersecurity. Het doel van Surelock is om ondernemers een betaalbaar alternatief te bieden op het gebied van cybersecurity. Cyber Fit Service staat op het platform Holmes.