Ga naar inhoud

Uw pensioen

Voor een ondernemer is de financiële toekomst erg belangrijk. Weet u of u uw pensioen goed heeft geregeld? Via een persoonlijk financieel advies krijgt u hiervan een betrouwbaar beeld.

Maak een afspraak

Uw pensioen en uw financiële toekomst

Het is verstandig nu al na te denken over uw oudedagsvoorziening en die goed te regelen. Met een financieel advies van Univé krijgt u inzicht in uw financiële toekomst. Aan de hand van vragen als 'Wat zijn uw wensen?' en 'Hoeveel heeft u al gereserveerd?' adviseren wij u graag.

Kan ik als ondernemer advies krijgen over mijn pensioen?

U bent ondernemer en wilt graag een financieel advies. Univé kan u daarbij volledig ontzorgen. Een financieel advies van Univé kan u helpen uw vragen over uw financiële toekomst te beantwoorden. Een compleet advies geeft u antwoorden op de vragen over uw oudedagsvoorziening, uw nabestaandenvoorziening en de mogelijkheden om eerder te stoppen met werken. Wilt u geen volledig advies? Dan kan Univé u ook op een onderdeel adviseren.

Maak een afspraak

Meer over pensioen voor mijn personeel

Wat kost een advies?

De kosten van een financieel advies zijn afhankelijk van een aantal factoren. Bijvoorbeeld of u een volledig advies wilt of een deeladvies. Univé werkt op basis van een uurtarief. U krijgt vooraf een voorstel waarin uw advieswensen en de verwachte tijdsinvestering staan beschreven. U komt dus niet voor verrassingen te staan.

Maak een afspraak

Veelgestelde vragen over pensioen

De meest gestelde vragen over pensioenen

Documenten en voorwaarden van pensioenen voor ondernemers

Een advies over uw financiële toekomst wordt uitgevoerd door Univé Pensioen B.V. Hieronder vindt u de documenten van Univé Pensioen B.V.