Ga naar inhoud
Met 24/7 Cyberhulp
Met 24/7 Cyberhulp

Gebouwenverzekering

Uw bedrijfspanden prima verzekerd.

Maak een afspraak

Kies de dekking van uw gebouwenverzekering

Een bedrijfsgebouw is vaak cruciaal voor uw bedrijfsvoering. Of dat nu een boerderij is of een fabriekshal. Want zonder gebouw heeft u geen bedrijf. Verzeker uw bedrijfspanden daarom met een gebouwenverzekering van Univé.

De looptijd van de gebouwenverzekering

De gebouwenverzekering  is dagelijks opzegbaar. Als u de verzekering niet opzegt, dan wordt deze telkens na een jaar volgens het contract automatisch verlengd en kunt u deze weer dagelijks opzeggen. U hoeft de verzekering dus zelf niet steeds te verlengen.
Heeft u een verzekering aangevraagd? Dan geldt er een bedenktijd van 14 dagen nadat u de polis van uw verzekering heeft ontvangen. 

Andere verzekeringen

Een gebouwenverzekering kunt u uitbreiden met de volgende verzekeringen:

Schade: wat moet u doen?

Heeft u schade aan uw gebouw? Probeer de schade zoveel mogelijk te beperken en neem contact op met ons. Dat kan via telefoonnummer 0592 348 181 of met uw regionale Univé-winkel. Wij zetten direct alles in gang om u te helpen. Overleg altijd eerst met ons, voordat u kosten gaat maken voor het herstellen van de schade.

Waarom onze gebouwenverzekering?

Verzekering bij leegstand van uw gebouw

Bij leegstand van een gebouw is het gebouw vanaf het moment van leegstand alleen verzekerd bij schade door:

  • brand (als u verzekerd bent voor de dekking brand)
  • storm (als u verzekerd bent voor de dekking storm)
  • aanrijding, aanvaring of afvallende/uitstromende lading (als u verzekerd bent voor de dekking uitgebreide gevaren)
  • bomen, kranen, heistellingen of windmolens die omvallen (als u verzekerd bent voor de dekking uitgebreide gevaren).

Geef zo snel mogelijk aan ons door als uw gebouw leeg komt te staan. Wij beoordelen dan of uw polis ongewijzigd door kan lopen.

Cybercriminaliteit een groot bedrijfsrisico

Deze schadeverzekering hebben we uitgebreid met standaard Cyberhulp. Cybercriminaliteit is namelijk een groot risico voor je onderneming. Jaarlijks krijgt maar liefst 40% van de bedrijven te maken met cybercriminaliteit. Univé biedt je daarom 24/7 cyberhulp. Lees hoe we je nog meer helpen om je cyberrisico te verkleinen.

Leer veiliger online ondernemen met Cyber Fit Service. Dit online programma traint je in het herkennen van verschillende soorten cybercrime. Cyber Fit Service is gratis voor alle zakelijke Univé-klanten. Aanmelden kan tot 1 januari 2024.

Doe ook mee

Vermoed dat je mogelijk slachtoffer bent van cybercrime? Het is dan van belang dat je zo snel mogelijk contact zoekt met de cyberhelpdesk, om zo eventuele schade te voorkomen of zoveel mogelijk te beperken. Ons uitgebreide team van experts staat je dag en nacht geheel kosteloos bij in het geval van cybercriminaliteit.

Meer over de Cyberhulp voor ondernemers

Cybercriminaliteit kan niet altijd volledig worden voorkomen of hersteld. Met onze bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en uitgebreide roerende zakenverzekering ben je tot € 10.000 per jaar verzekerd voor schade door cybercriminaliteit. Dit verzekerde bedrag zal niet voor elke onderneming voldoende zijn. Daarom bieden we de mogelijkheid dit te verhogen naar € 30.000 of € 50.000.

Meer over de vergoeding

Hulp bij schade

Hulp nodig bij schade? Lees wat u kunt doen. Meld uw schade zo snel mogelijk bij Univé.

Veelgestelde vragen

De vijf meest gestelde vragen over de gebouwenverzekering

Documenten en voorwaarden bij de gebouwenverzekering

Op deze pagina vindt u algemene informatie over de dekking van de gebouwenverzekering. Wilt u weten wat er wel en niet verzekerd is? Lees dan de voorwaarden hieronder.

Heeft u al een gebouwenverzekering bij Univé? Dan kunt u op het bijbehorende polisblad/pakketoverzicht lezen welke voorwaarden van toepassing zijn. Uw polisblad vindt u in Mijn Univé Zakelijk onder het tabblad ‘Verzekeringen’.