Ga naar inhoud

Vind de beste bestelauto verzekering voor u

Zorgeloos de weg op met de bestelautoverzekering. Dag en nacht hulp bij schade.

Welke bestelauto wilt u verzekeren?

  • Snelle schadeafhandeling
  • Tot 80% no-claimkorting
  • Tot 10% pakketkorting

Kies de basisdekking voor uw bestelautoverzekering

Met de bedrijfsautoverzekering van Univé verzekert u uw zakelijke bestelauto’s. U kunt kiezen uit drie hoofddekkingen Wettelijke Aansprakelijkheid (WA), Beperkt Casco (WA+) of All Risk en direct de premie berekenen. Zo weet u zeker dat u de bestelautoverzekering afsluit die perfect past bij uw situatie.

Heeft u ook vrachtwagens? Daarvoor hebben we de vrachtwagenverzekering.

Extra dekkingen voor uw bestelautoverzekering

Vragen over de bestelautoverzekering?

Klanten geven onze bestelautoverzekering gemiddeld een 8,8

Waarom onze bestelautoverzekering?

Goed om te weten over onze bestelautoverzekering

Heeft u nog meer schadeverzekeringen bij Univé lopen? Dan profiteert u automatisch van onze pakketkorting. Hoe meer soorten schadeverzekeringen u heeft, hoe hoger de korting. Uw voordeel kan oplopen tot maar liefst 10% korting.

De bestelautoverzekering geldt ook als u de bestelauto privé gebruikt. De auto moet dan wel via de bestelautoverzekering zijn verzekerd op naam van het bedrijf.

Wilt u de goederen die u vervoert in uw bestelauto of uw gereedschappen verzekeren? Dan kan dat met de eigen vervoerverzekering van Univé.

De bestelautoverzekering van Univé is ook zeer geschikt voor zzp’ers. Bijvoorbeeld als u als cateraar een eigen bedrijf heeft en uw bestelauto wilt verzekeren. Of wanneer u als zelfstandig ondernemer (eenmanszaak) in de bouw goed verzekerd in uw bedrijfsbus wilt rijden.

Bij pech onderweg met uw bestelauto staat onze hulpdienst voor u klaar. Wij helpen u graag weer op weg. Als het niet lukt uw bestelauto te repareren dan verzorgen wij vervangend vervoer naar uw plaats van bestemming.

U kunt rekenen op juridische bijstand als uw bestelbus betrokken raakt bij een juridisch conflict. Dit geldt ook voor uw passagiers en ook als een ander uw bestelauto bestuurde.

Standaard heeft u een eigen risico van € 250,-. Het is ook mogelijk te kiezen voor een hoger eigen risico, bijvoorbeeld van € 500,- of € 1.000,-. Wanneer ruitschade wordt hersteld door een geselecteerd herstelbedrijf dan is het eigen risico lager. Bij een bestelauto vervalt het eigen risico als de bestelauto is voorzien van een alarmsysteem.

De collectiviteitskorting is een premiekorting voor leden van organisaties waarmee wij afspraken hebben. Wanneer u bent aangesloten bij één van deze organisaties dan geldt de collectiviteitskorting ook voor u.

Veelgestelde vragen bestelautoverzekering

Wij geven u graag extra informatie over onze bestelautoverzekering zodat u weloverwogen een keuze kunt maken. Staat uw vraag er niet tussen? Bel, app of chat dan gerust. Wij helpen u graag verder.

Voorwaarden en documenten

Service en contact

Uw bestelauto verzekeren in 6 stappen

Wilt u online uw bestelautoverzekering afsluiten? Check de stappen hieronder en u kunt binnen 5 minuten goed verzekerd de weg op. 

Nu kunt u met een gerust gevoel kiezen voor onze bestelautoverzekering