Ga naar inhoud

Aanhangwagenverzekering

Verzekerd tegen schade aan je aanhangwagen of oplegger.

Bereken je premie

Of sluit direct af

Kies de dekking voor je aanhangerverzekering

Een aanhangerverzekering van Univé voor de oplegger en aanhanger die je zakelijk gebruikt is een slimme keuze. Een aanhangwagen en een paardentrailer verzeker je altijd All Risk. Voor een oplegger kun je kiezen uit twee mogelijkheden: Beperkt casco of All Risk.

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

Wil je meer weten over onze aanhangwagenverzekering? Of heb je hulp nodig bij het afsluiten ervan? Bel dan onze klantenservice. Onze adviseurs staan voor je klaar.

Waarom je aanhanger verzekeren bij Univé?

Ontdek de voordelen van onze aanhangwagenverzekering

Sluit je de Aanhangerverzekering met All Risk-dekking af voor een aanhanger van minder dan één jaar oud? Dan betalen wij bij total loss de nieuwwaarde. De voorwaarden:

  • je bent eerste eigenaar van de aanhanger;
  • de aanhanger is niet ouder dan één jaar;
  • je hebt voor deze aanhanger nog niet eerder een schadevergoeding gekregen op basis van deze regeling;
  • het verzekerd bedrag dat op je polis staat is maximaal € 10.000.

Bekijk de voorwaarden van de aanhangerverzekering om te lezen wat wij precies betalen.

Met onze zakelijke aanhangerverzekering ben je ook verzekerd als je de grens overgaat. Je bent verzekerd in:

  • Europa
  • Israël
  • Marokko
  • Tunesië
  • Turkije

Bij je polis ontvang je de Groene Kaart. Hierop vind je precies in welke landen je verzekerd bent.

Loopt je aanhanger schade op in het buitenland en ben je hier volgens je polis voor verzekerd? Dan helpen wij je in de vorm van een reparatie of vervoer naar een adres in Nederland. In de voorwaarden lees je wanneer en hoe wij je helpen.

Met de Univé-aanhangerverzekering ben je verzekerd tegen schade die aan je aanhangwagen wordt veroorzaakt door de dieren die je daarin vervoert. Voorwaarde is wel dat je tijdens het aanvragen van de verzekering aangeeft dat je dieren vervoert met je aanhangwagen.

Heeft u meerdere schadeverzekeringen bij Univé? Dan profiteert u automatisch van onze pakketkorting. Op vrijwel alle verzekeringen krijgt u 1% korting op uw totale premie. Uw voordeel kan oplopen tot 10% korting.

Met onze zakelijke aanhangwagenverzekering kun je gratis gebruik maken van onze Cyberhulp voor ondernemers. Zo helpen we je bij het voorkomen van cybercrime en kun je 24/7 kosteloos bellen naar de Univé Cyberhelpdesk. Onze adviseurs geven je advies en bieden ondersteuning op afstand als je slachtoffer bent geworden van cybercrime. 

Wist je dat je met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en een roerende zakenverzekering zelfs standaard tot € 10.000 verzekerd bent tegen schade die veroorzaakt wordt door cybercriminaliteit? Lees hier meer over de vergoeding bij cybercrime.

Meer informatie over Cyberhulp

Cybercriminaliteit een groot bedrijfsrisico

Deze schadeverzekering hebben we uitgebreid met standaard Cyberhulp. Cybercriminaliteit is namelijk een groot risico voor je onderneming. Jaarlijks krijgt maar liefst 40% van de bedrijven te maken met cybercriminaliteit. Univé bied je daarom 24/7 cyberhulp. Lees hoe we je nog meer helpen om je cyberrisico te verkleinen.

Leer veiliger online ondernemen met Cyber Fit Service. Dit online programma traint je in het herkennen van verschillende soorten cybercrime. Cyber Fit Service is gratis voor alle zakelijke Univé-klanten. Aanmelden kan tot 1 januari 2024.

Doe ook mee

Vermoed dat je mogelijk slachtoffer bent van cybercrime? Het is dan van belang dat je zo snel mogelijk contact zoekt met de cyberhelpdesk, om zo eventuele schade te voorkomen of zoveel mogelijk te beperken. Ons uitgebreide team van experts staat je dag en nacht geheel kosteloos bij in het geval van cybercriminaliteit.

Meer over de Cyberhulp voor ondernemers

Cybercriminaliteit kan niet altijd volledig worden voorkomen of hersteld. Met onze bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en uitgebreide roerende zakenverzekering ben je tot € 10.000 per jaar verzekerd voor schade door cybercriminaliteit. Dit verzekerde bedrag zal niet voor elke onderneming voldoende zijn. Daarom bieden we de mogelijkheid dit te verhogen naar € 30.000 of € 50.000.

Meer over de vergoeding

Veelgestelde vragen

Voorwaarden en documenten

Schade melden & contact

Nu kun je met een gerust gevoel kiezen voor de Univé-aanhangwagenverzekering