Ga naar inhoud
Nu met korting op je premie
Nu met korting op je premie

Arbeidsongeschikt­heids­verzekering voor zelfstandigen bij de politie

Wees verzekerd van een stabiel inkomen, ook bij arbeidsongeschiktheid.

Bereken je premie

Of vraag je AOV direct aan

Waarom een AOV voor zelfstandigen werkzaam bij de politie?

Werken bij de politie komt niet zonder risico's. Elke dag laat jij je horen voor vrijheid en veiligheid, en sta je op tegen onrecht en criminaliteit. Als ambtenaar bij de politie weet jij dus als geen ander: zo maak je wat mee. Maar wat gebeurt er als je onverwachts uitvalt? Kun jij dan je vaste lasten blijven betalen? 

Bescherm jezelf tegen financiële problemen als je door een ongeluk, ziekte of de gevolgen van extreme werkstress (tijdelijk) niet meer kunt werken. Onze arbeidsongeschiktheidsverzekering is er ook voor politieagenten. Zoals jij elke dag voor de samenleving klaarstaat, zijn wij er voor jou. Met gedegen preventiediensten vanaf dag één, en een uitkering en begeleiding bij je re-integratie als het misgaat. 

Geef vorm aan je toekomst

Als zelfstandige loop je inkomen mis als je (tijdelijk) niet meer kunt werken. Onze arbeids­ongeschikt­heids­verzekering (AOV) geeft jou zekerheid met een maandelijkse uitkering én we helpen je zo snel mogelijk weer aan het werk. Kies zelf hoe lang je verzekerd wilt zijn: 2 jaar, 5 jaar of tot jouw AOW-leeftijd.

Bij de politie een AOV nodig? Doe de check.

De AOV is niet alleen bedoeld voor ondernemers. Ook ambtenaren en mensen die als zelfstandigen bij de politie of defensie werken, hebben baat bij een goede verzekering. En als agent loop je meer risico op arbeidsongeschiktheid dan kantoormedewerkers.   

Wanneer je (tijdelijk) niet meer in staat bent om je beroep uit te oefenen, dan valt je inkomen zo goed als weg. Met een AOV voor politiemensen ben je hiertegen gedekt en mag je rekenen op een maandelijkse uitkering. 

Maar twijfel je nog of het ook in jouw situatie verstandig is om je te verzekeren? Weet je niet hoe groot het risico is dat je arbeidsongeschikt raakt? Direct inzicht: 

Doe de AOV-check

Op deze arbeidsongeschiktheidsverzekering kun je bouwen

De AOV van Univé is meer dan een uitkering wanneer het misgaat. We staan je bij om te zorgen dat je niet uitvalt, en begeleiden je daar waar je ons nodig hebt:

Jij wil gezond kunnen werken. Daarom bieden wij drie diensten aan die je helpen bij het voorkomen en beperken van jouw arbeidsongeschiktheid.

Meer weten over deze diensten?

Ontdek al onze preventiediensten

Met de uitkering via onze arbeidsongeschiktheidsverzekering ben je verzekerd van een inkomen wanneer je niet meer (volledig) kunt werken. Dat geeft rust en zekerheid, en zo kun jij je focussen op je herstel.

Als je arbeidsongeschikt raakt, dan laten we je niet vallen. Ons team van specialisten staat achter jou en helpt je op een verantwoorde manier te re-integreren. Bovendien kun je experts om advies vragen over jouw bedrijfsvoering en gezondheid.

Op deze manier kun je - ook bij ziekte en na een ongeval - de toekomst van je carrière vorm blijven geven. Dát is onze arbeidsongeschiktheids­verzekering op maat.

Laat het zorgen aan ons over, dan kun jij doen waar jij als politiemens het beste in bent: er zijn voor je medemens. 

Zij gingen je voor

Niet alleen bij de politie begeleiden wij mensen die te maken krijgen met arbeidsongeschiktheid. Van harde werkers in de bouw en techniek tot ondernemers: lees de verhalen van de mensen die baat hebben gehad bij hun AOV van Univé.

Kom vandaag nog in actie

Sluit direct zelf online een arbeidsongeschiktheidsverzekering af. Of laat je eerst adviseren.

Ga voor volledige ontzorging. Van intake, inventarisatie en advies, tot het afsluiten van de AOV, ondersteuning én nazorg. Onze adviseur onderzoekt graag samen met jou de mogelijkheden. Wat jouw behoeften zijn, wat je wel en niet nodig hebt, en welke AOV met welke dekking het best bij jou past. 

Zo betaal je nooit teveel premie. Ontdek hoe zo'n adviestraject in z'n werk gaat en wat onze adviseurs nog jaren voor je kunnen betekenen. 

Vertel me meer

Bespreek je risico's en opties met een inkomensspecialist. Tijdens het inzichtgesprek kun je al je vragen en bedenkingen rondom arbeidsongeschiktheid en de AOV doornemen.

Dat is vrijblijvend en kosteloos, en kan gewoon via een telefoongesprek of videobellen. Zo ontdek je hoe een AOV voor jou zou kunnen werken.

Meer inzicht

Mogelijk heb jij als ondernemer al aardig wat kennis van en ervaring met financiële producten. Heb je je al voldoende georiënteerd, weet je wat je wilt en ben je zover dat je een AOV wilt aanvragen? 

Je kunt er dan voor kiezen om dat zelf online te doen, zonder tussenpersoon. Je betaalt dan niet voor het advies en volledige ontzorging van een adviseur.

Ontdek meer

Meer over arbeidsongeschiktheid & de AOV

Lees alles over arbeidsongeschiktheid, de AOV en welke keuzemogelijkheden er zijn als je kiest voor het maatwerk van Univé: 

Alles wat je wilt weten

Veelgestelde vragen

Lees hier de meest gestelde vragen over de arbeidsongeschiktheidsverzekering.