Ga naar inhoud
Nu met korting op je premie
Nu met korting op je premie

Arbeidsongeschikt­heids­verzekering voor makelaars

Is jouw inkomen veiliggesteld als jij arbeidsongeschikt raakt?

Bereken je premie

Of vraag je AOV direct aan

Een stabiel inkomen en risicodekking als makelaar, ook bij arbeidsongeschiktheid

Jouw leven als makelaar zit vol onvoorspelbaarheden. Je bent altijd onderweg, op zoek naar de perfecte woning voor je klanten of onderhandelend over de beste deals. De woningmarkt is net als jij altijd in beweging, en je bent altijd dan ook te allen tijde voorbereid op de laatste ontwikkelingen. Maar heb je diezelfde aandacht en voorbereiding ook gestoken in hoe je je inkomen beschermt als je plotseling niet meer in staat bent om je werk te doen door ziekte, een burn-out of ongeval? 

Arbeidsongeschiktheid kan iedereen overkomen, zelfs de meest gedreven makelaars. Univé begrijpt de onzekerheden van jouw beroep en biedt een op maat gemaakte arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) die specifiek is ontworpen om jouw financiële stabiliteit te waarborgen, zelfs als je tijdelijk niet kunt werken. 

Bescherm je financiële toekomst met deze AOV op maat

Met onze AOV sta je er niet alleen voor. Wij bieden financiële zekerheid zodat je je kunt concentreren op waar je het beste in bent: het vinden van droomhuizen en het regelen van transacties voor je klanten. Bescherm jezelf vandaag nog en blijf zonder zorgen je passie voor vastgoed uitoefenen met deze AOV op maat. 

Op onze arbeidsongeschiktheidsverzekering kun je bouwen

Wij staan op alle mogelijke manieren voor je klaar. Wanneer je onverhoopt uitvalt, maar ook nu al. Dit is hoe we jou vanaf dag één beschermen tegen arbeidsongeschiktheid en opvangen als het toch mis gaat: 

Jij wil gezond kunnen werken. Daarom bieden wij drie diensten aan die je helpen bij het voorkomen en beperken van jouw arbeidsongeschiktheid.

Meer weten over deze diensten?

Ontdek al onze preventiediensten

Met de uitkering via onze arbeidsongeschiktheidsverzekering ben je verzekerd van een inkomen wanneer je niet meer (volledig) kunt werken. Dat geeft rust en zekerheid, en zo kun jij je focussen op je herstel.

Als je arbeidsongeschikt raakt, dan laten we je niet vallen. Ons team van specialisten staat achter jou en helpt je op een verantwoorde manier te re-integreren. Bovendien kun je experts om advies vragen over jouw bedrijfsvoering en gezondheid.

Op deze manier kun je - ook bij ziekte en na een ongeval - de toekomst van je carrière vorm blijven geven. Dát is onze arbeidsongeschiktheids­verzekering op maat.

Daarom een AOV voor jou als makelaar

De AOV is er voor iedereen die eigen baas is. Dat ook mensen in de makelaardij baat kunnen hebben bij een verzekering die hun inkomen beschermt, illustreert de volgende situatie.  

Een ervaren makelaar had een succesvolle carrière opgebouwd in de vastgoedsector. Hij stond bekend om zijn expertise, netwerk en vermogen om ijzersterke deals te sluiten. Op een dag, tijdens een bezichtiging van een pand voor een potentiële koper, gleed hij uit over een losliggende mat in het pand en viel hard op zijn rug. Hij voelde onmiddellijk een scherpe pijn en kon nauwelijks bewegen. De artsen adviseerden langdurige revalidatie, waardoor hij niet in staat was zijn normale werkzaamheden uit te voeren.  

De makelaar, die gewend was aan een hectisch werkschema, bevond zich nu in een situatie waarin hij niet in staat was om zijn normale taken uit te voeren. Zijn dagen waren gevuld met intensieve revalidatiesessies en pijnmanagement. Het herstel verliep langzaam en hij had moeite om zich te concentreren door de constante pijn en de beperkingen in zijn mobiliteit. Zelfs eenvoudige taken zoals het bijwonen van vergaderingen of het controleren van vastgoedlijsten werden uitdagend. Zijn mentale gezondheid leed onder de frustratie en machteloosheid van het niet kunnen uitoefenen van zijn geliefde beroep. 

Gelukkig had hij een arbeidsongeschiktheidsverzekering die een deel van zijn inkomen dekte. Deze zorgde voor financiële steun tijdens zijn herstel. Hoewel zijn inkomen daalde door het wegvallen van vastgoeddeals, kon hij in ieder geval rekenen op deze verzekering om zijn lopende kosten te dekken. 

Ondanks de uitdagingen bleef hij vastberaden om te herstellen en zijn carrière in vastgoed nieuw leven in te blazen zodra zijn gezondheid dat toeliet. Hij realiseerde zich het belang van gezondheid en was vastbesloten om terug te keren naar zijn passie zodra hij daar fysiek toe in staat was. 

Een pittige, maar niet onrealistische situatie waarin je als makelaar kunt uitvallen. Weten of een AOV in dat geval ook voor jou het verschil kan maken? 

Doe de AOV check

AOV afsluiten? We staan voor je klaar

Onze adviseurs snappen de makelaardij en de unieke uitdagingen van jouw vak. Wij kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste AOV die naadloos aansluit op jouw behoeften.  

Maak een afspraak en bespreek hoe je jouw inkomen het slimst verzekert. Of neem het heft in eigen handen en sluit zelf direct online een AOV af: 

Ga voor volledige ontzorging. Van intake, inventarisatie en advies, tot het afsluiten van de AOV, ondersteuning én nazorg. Onze adviseur onderzoekt graag samen met jou de mogelijkheden. Wat jouw behoeften zijn, wat je wel en niet nodig hebt, en welke AOV met welke dekking het best bij jou past. 

Zo betaal je nooit teveel premie. Ontdek hoe zo'n adviestraject in z'n werk gaat en wat onze adviseurs nog jaren voor je kunnen betekenen. 

Vertel me meer

Bespreek je risico's en opties met een inkomensspecialist. Tijdens het inzichtgesprek kun je al je vragen en bedenkingen rondom arbeidsongeschiktheid en de AOV doornemen.

Dat is vrijblijvend en kosteloos, en kan gewoon via een telefoongesprek of videobellen. Zo ontdek je hoe een AOV voor jou zou kunnen werken.

Meer inzicht

Mogelijk heb jij als ondernemer al aardig wat kennis van en ervaring met financiële producten. Heb je je al voldoende georiënteerd, weet je wat je wilt en ben je zover dat je een AOV wilt aanvragen? 

Je kunt er dan voor kiezen om dat zelf online te doen, zonder tussenpersoon. Je betaalt dan niet voor het advies en volledige ontzorging van een adviseur.

Ontdek meer

Een AOV voor mensen in de makelaardij heb je al voor minder dan je denkt

Ga voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering met de juiste dekking die past bij jouw beroep als makelaar. Dat kan bij Univé, waar je zelf een AOV op maat samenstelt, met de flexibele opties waar jij op zit te wachten. 

Je beïnvloedt zo hoeveel premie je elke maand zult betalen, hoe hoog de uitkering zal zijn bij arbeidsongeschiktheid en hoe lang deze zal doorlopen. Je kunt tot wel 90% van je makelaarsinkomen verzekeren. En wist je dat de premie grotendeels fiscaal aftrekbaar is? 

Bedenk tenslotte: de kosten van arbeidsongeschikt raken, pakken waarschijnlijk hoger uit dan de premie van je AOV zal zijn. 

Lees meer over de AOV en (keuze)mogelijkheden

Ervaringen van andere zelfstandigen met een AOV van Univé

Niet alleen mensen in de makelaardij staan we bij. Ook onder andere ondernemers, winkeliers, kappers en mensen in de bouw en techniek hebben we mogen ondersteunen met onze arbeidsongeschiktheidsverzekering en preventiediensten. Dit is hoe we ondanks hun uiteenlopende beroepen voor hen allemaal het verschil konden maken: 

Meer over arbeids­ongeschikt­heid

Veelgestelde vragen

Lees hier de meest gestelde vragen over de arbeidsongeschiktheidsverzekering.