Ga naar inhoud
Nu met korting op je premie
Nu met korting op je premie

Arbeidsongeschikt­heids­verzekering voor zelfstandigen bij defensie

Wees verzekerd van een stabiel inkomen, ook bij arbeidsongeschiktheid.

Bereken je premie

Of vraag je AOV direct aan

Waarom een AOV voor zelfstandigen werkzaam bij defensie?

Werk je bij defensie? Dan zet jij je elke dag in voor de vrede, vrijheid en veiligheid in de wereld. Je beschermt, verdedigt en ondersteunt, en zet daarvoor alles op het spel. Een machtig en eervol beroep, maar ook eentje met de nodige risico's. De kans dat je door een ongeval of ziekte (al is het tijdelijk of gedeeltelijk) arbeidsongeschikt raakt, is zeer aanwezig. 

Dus wat gebeurt er als je onverwachts uitvalt? Kun jij dan je vaste lasten blijven betalen? Als je je beroep (tijdelijk) niet meer kunt uitoefenen, dan krijg je waarschijnlijk al snel te maken met een flink inkomensverlies. Regel je niets tegen arbeidsongeschiktheid, dan kan het zijn dat je in de bijstand terechtkomt. 

Maar dat kan anders. Met een AOV weet je waar je aan toe bent. De wetenschap dat je inkomen goed is beschermd, geeft rust en zekerheid. 

Geef vorm aan je toekomst

Als zelfstandige loop je inkomen mis als je (tijdelijk) niet meer kunt werken. Onze arbeids­ongeschikt­heids­verzekering (AOV) geeft jou zekerheid met een maandelijkse uitkering én we helpen je zo snel mogelijk weer aan het werk. Kies zelf hoe lang je verzekerd wilt zijn: 2 jaar, 5 jaar of tot jouw AOW-leeftijd.

Daarom onze arbeidsongeschiktheidsverzekering

Onze AOV is er ook voor zelfstandigen werkzaam bij defensie. Waar jij elke dag klaarstaat voor Nederland, zijn wij er voor jou. Met effectieve preventiediensten vanaf dag één. En raak je arbeidsongeschikt? Dan laten we je niet vallen. Je kunt dan rekenen op een uitkering en begeleiding bij je re-integratie.   

Kom vandaag nog in actie. Ontdek de mogelijkheden voor het verzekeren van je inkomen met een adviseur. Of sluit direct zelf online een AOV af: 

Ga voor volledige ontzorging. Van intake, inventarisatie en advies, tot het afsluiten van de AOV, ondersteuning én nazorg. Onze adviseur onderzoekt graag samen met jou de mogelijkheden. Wat jouw behoeften zijn, wat je wel en niet nodig hebt, en welke AOV met welke dekking het best bij jou past. 

Zo betaal je nooit teveel premie. Ontdek hoe zo'n adviestraject in z'n werk gaat en wat onze adviseurs nog jaren voor je kunnen betekenen. 

Vertel me meer

Bespreek je risico's en opties met een inkomensspecialist. Tijdens het inzichtgesprek kun je al je vragen en bedenkingen rondom arbeidsongeschiktheid en de AOV doornemen.

Dat is vrijblijvend en kosteloos, en kan gewoon via een telefoongesprek of videobellen. Zo ontdek je hoe een AOV voor jou zou kunnen werken.

Meer inzicht

Mogelijk heb jij als ondernemer al aardig wat kennis van en ervaring met financiële producten. Heb je je al voldoende georiënteerd, weet je wat je wilt en ben je zover dat je een AOV wilt aanvragen? 

Je kunt er dan voor kiezen om dat zelf online te doen, zonder tussenpersoon. Je betaalt dan niet voor het advies en volledige ontzorging van een adviseur.

Ontdek meer

Heb je een AOV nodig? Doe de check.

Ben je je aan het oriënteren op een AOV verzekering, maar weet je niet zeker of je deze nodig hebt? Doe dan de AOV check. Zo weet je direct hoeveel en welke risico’s je loopt met jouw beroep en of een arbeidsongeschikt­heidsverzekering afsluiten verstandig is.

Op Univé kun je bouwen

Arbeidsongeschiktheid voorkomen is natuurlijk het beste. Maar in sommige gevallen is dat helaas onmogelijk. Waar je dan behoefte aan hebt tijdens je herstel: een financieel vangnet om op terug te vallen. En wanneer je zover bent, gedegen persoonlijke begeleiding bij je terugkeer bij defensie. Dat doet Univé voor je:

Jij wil gezond kunnen werken. Daarom bieden wij drie diensten aan die je helpen bij het voorkomen en beperken van jouw arbeidsongeschiktheid.

Meer weten over deze diensten?

Ontdek al onze preventiediensten

Met de uitkering via onze arbeidsongeschiktheidsverzekering ben je verzekerd van een inkomen wanneer je niet meer (volledig) kunt werken. Dat geeft rust en zekerheid, en zo kun jij je focussen op je herstel.

Als je arbeidsongeschikt raakt, dan laten we je niet vallen. Ons team van specialisten staat achter jou en helpt je op een verantwoorde manier te re-integreren. Bovendien kun je experts om advies vragen over jouw bedrijfsvoering en gezondheid.

Op deze manier kun je - ook bij ziekte en na een ongeval - de toekomst van je carrière vorm blijven geven. Dát is onze arbeidsongeschiktheids­verzekering op maat.

Een AOV voor mensen bij defensie kost minder dan je denkt

Met de verzekering van Univé geef je zelf je eigen toekomst vorm. Iedere situatie is uniek, en daarom is onze AOV maatwerk. Logisch.  

Omdat je zelf bepaalt hoeveel van je inkomen je wilt verzekeren en je de premie grotendeels mag aftrekken van je inkomstenbelasting, hoeft dit ook geen aanslag te zijn op je portemonnee. 

Lees alles over arbeidsongeschiktheid, onze verzekering en welke keuzemogelijkheden er zijn:

Alles wat je wilt weten

Zij gingen je voor

Wij begeleiden niet alleen mensen bij defensie die te maken krijgen met arbeidsongeschiktheid. Van politieagenten tot kappers en mensen in de bouw en techniek: lees de verhalen van de mensen die geholpen zijn met hun AOV van Univé. 

Veelgestelde vragen

Lees hier de meest gestelde vragen over de arbeidsongeschiktheidsverzekering.