Doorlopende reisverzekering

Gaat u meerdere keren per jaar op vakantie of weekendjes weg? Of houdt u ervan om spontaan een hotel te boeken? Met de doorlopende reisverzekering zijn al uw reizen precies verzekerd zoals u dat wilt. En dat al vanaf € 1,37 per maand. Het grote voordeel van een doorlopende reisverzekering is dat u deze één keer afsluit. U bent dan het hele jaar door standaard verzekerd voor hulp en vervoer tijdens uw reizen.

Aanvullende dekkingen

De standaarddekking van de doorlopende reisverzekering kunt u uitbreiden met aanvullende dekkingen. Gaat u vaak op vakantie buiten Europa of houdt u wel van een jaarlijkse wintersportvakantie? U sluit iedere gewenste dekking eenvoudig af en creëert zo een doorlopende reisverzekering op maat.

Annuleringsverzekering

Met een doorlopende annuleringsverzekering bent u verzekerd als u onverwacht uw reis moet afzeggen of afbreken.

Meer over Annuleringsverzekering

Bagage en geld

Aanvullende dekking waarmee uw bagage verzekerd is tegen diefstal en verlies. Ook beschadiging van bagage valt onder de dekking.

Meer over Bagage

Maximale reisduur

Met deze dekking breidt u de standaard reisduur van 60 dagen uit naar maximaal 180 aaneengesloten vakantiedagen.

Meer over Maximale reisduur

Medische kosten

Zorgkosten in het buitenland kunnen hoger uitvallen. Deze dekking vergoedt de kosten die niet door uw zorgverzekering worden betaald.

Meer over Medische Kosten

Ongevallendekking

Hierbij wordt een bedrag uitgekeerd wanneer u tijdens uw vakantie door een ongeval overlijdt of blijvend invalide raakt.

Meer over Ongevallendekking

Pechhulp Motorrijtuigen

Hulpverlening bij pech of een ongeval met uw auto, motor of caravan. Alleen geldig in de landen die op de groene kaart van uw motorrijtuigverzekering staan.

Meer over Pechhulp Motorrijtuigen

Verzekerd gebied

Naast de standaard Europa-dekking kunt u ook kiezen voor de aanvullende Werelddekking en de dekking Nederland-België-Duitsland.

Meer over Verzekerd gebied

Wintersport

Verzekerd op wintersport. Een gipsvlucht wordt bijvoorbeeld vergoed. Extra zorgkosten verzekert u met de dekking Medische kosten.

Meer over Wintersport

Zakenreis

Bezoekt u – naast vakanties – vaker het buitenland voor bijvoorbeeld zakenreizen? Met deze dekking bent u ook tijdens deze reizen verzekerd.

Meer over Zakenreis

Standaard Univé Cyberhulp bij uw Doorlopende Reisverzekering

Als coöperatie vinden we het belangrijk dat u met een veilig en zeker gevoel online bent. Daarom hebben wij onze schadeverzekeringen standaard uitgebreid met Univé Cyberhulp. Zo kunt u gratis aanspraak doen op onze cyberhelpdesk en voorzien we u van tips om cybercrime te voorkomen. Heeft u een Univé inboedel- of aansprakelijkheidsverzekering? Dan krijgt u in sommige gevallen ook een financiële vergoeding bij cyberschade.
  • Gratis advies van onze helpdesk
  • Duidelijke acties om uw cyberrisico te beperken
  • Ondersteuning op afstand door experts

Verzekeringskaart doorlopende reisverzekering

Wat is wel en niet verzekerd met onze doorlopende reisverzekering?

Bekijk de Verzekeringskaart

Veelgestelde vragen

De vijf meest gestelde vragen over de doorlopende reisverzekering

Alle veelgestelde vragen

Al uw reizen verzekerd, het hele jaar door

Verzekerd zoals u dat wilt met aanvullende dekkingen

Af te sluiten vanaf € 1,37 per maand