Ga naar inhoud
Reisverzekering voor je reis naar Thailand
Reisverzekering voor je reis naar Thailand

Doorlopende reis- en annuleringsverzekering

Met een doorlopende reis- en annuleringsverzekering ben je voor al je reizen goed verzekerd als er onverwachts vóór of tijdens je reis iets gebeurt.

Bereken je premie

Waarom een doorlopende reis- en annuleringsverzekering?

Ga je meerdere keren per jaar op vakantie of een weekendje weg? Zoals op wintersport, zomervakantie en op stedentrip? Dan is het verstandig een doorlopende reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Want met een doorlopende reis- en annuleringsverzekering ben je verzekerd van hulp als je vóór of tijdens je reis onverwacht iets gebeurt. De reisverzekering is er voor als je ziek wordt of een ongeval krijgt. Op de annuleringsverzekering kun je terugvallen als je je vakantie voortijdig moet afzeggen of tussentijds afbreken. 

De voordelen van een doorlopende reis- en annuleringsverzekering

Een doorlopende reis- en annuleringsverzekering sluit je eenmalig af en hiermee ben je gelijk voor al je vakanties goed verzekerd. Elke keer een nieuwe reis- en annuleringsverzekering afsluiten is met een doorlopende reis- en annuleringsverzekering niet nodig. Het is wel verstandig af en toe te kijken of je doorlopende reisverzekering nog aansluit bij je vakantie. Bijvoorbeeld wintersportdekking voor je wintersportvakantie of het juist verzekerde gebied voor een verre reis.

Met een doorlopende reis- en annuleringsverzekering kun jij met een geruststellend gevoel op zoek naar jouw ideale vakantie en alvast genieten van alle voorpret. Wel zo fijn!

Documenten & voorwaarden

Veelgestelde vragen over de doorlopende reis- en annuleringsverzekering

Reis- en annuleringsverzekering van Univé

Service & contact