Ga naar inhoud

Reisverzekering wintersport

Met een goed gevoel de piste af? Kies dan voor wintersportdekking bij je reisverzekering.

Bereken je premie

Reisverzekering met wintersportdekking

Ga je deze winter lekker skiën of snowboarden? Breid je reisverzekering dan uit met onze wintersportdekking. Dan geniet je ook in de sneeuw van een onbezorgde vakantie.

Ga je op wintersport naar Italië? Let op: op de Italiaanse pistes is het verplicht om een aansprakelijkheidsverzekering hebben. Sluit direct een AVP af of lees meer informatie.

Waarom heb ik wintersportdekking nodig?

Tijdens de wintersport zijn er andere risico's dan wanneer je op een strandvakantie gaat. Deze risico's vallen niet onder je standaard reisverzekering. Gelukkig kun je deze eenvoudig verzekeren. Tijdens het afsluiten van je reisverzekering vink je hiervoor de optie 'wintersport' aan. Hiermee ben je o.a. verzekerd voor schade aan je ski-uitrusting of voor vervoer met een gipsvlucht.

Meer informatie

Waarom onze wintersportverzekering?

Aanvullend bij je wintersportdekking

Met de wintersportdekking ben je verzekerd van hulp en vervoer tijdens je wintersport. Daarnaast zijn er aanvullende dekkingen voor onder andere:

  • Medische kosten: hiermee ben je verzekerd voor extra zorgkosten in het buitenland die niet vergoed worden via je basis zorgverzekering.
  • Bagage: hiermee is je bagage verzekerd tegen diefstal, verlies of beschadiging. Je hebt de keuze om je bagage te verzekeren voor €1.000,  €2.500, of €3.500.
  • Pechhulp Motorrijtuigen: hiermee ben je in de groenekaartlanden verzekerd voor hulp bij pech of een ongeval met je auto, motor of camper.

Meer informatie over aanvullende dekkingen

Hulp bij schade of een ongeval tijdens je wintersport?

Univé staat voor je klaar. En je kunt je schade eenvoudig online melden.

Ook interessant naast de reisverzekering