Doorlopende annuleringsverzekering

Als u vaker per jaar op reis gaat, dan is de kans groter dat er tijdens een reis iets gebeurt waardoor u uw reis onverwacht moet afbreken. Of waardoor de geboekte reis niet door kan gaan. Met een doorlopende annuleringsverzekering krijgt u in zulke gevallen (een deel van) de reissom vergoed. Denk hierbij aan de kosten van uw vakantieverblijf, een deel van de kosten van vliegtickets of een vergoeding voor de dagen die u gemist heeft.

De doorlopende annuleringsverzekering geldt voor al uw vakanties, stedentrips en weekendjes weg, het hele jaar door. U sluit de verzekering al af vanaf € 3,79 per maand.

Bereken uw premie

Aanvullende dekking

Als aanvulling op de doorlopende annuleringsverzekering bieden wij een uitgebreide dekking. Hiermee krijgt u bij een vervroegde terugkeer de volledige reissom terug. Het maximaal te ontvangen bedrag is afhankelijk van het verzekerde bedrag in de basisdekking.

Uitgebreide dekking

Met de Uitgebreide dekking krijgt u bij eerdere terugkeer naar huis de hele reissom terug tot maximaal € 1.500,- of € 3.000,- per persoon per reis. Zo kunt u de vakantie op een ander moment overdoen.

Uw reden van annuleren moet wel genoemd staan in onze polisvoorwaarden.

Bereken uw premie

Verzekeringskaart doorlopende annuleringsverzekering

Wat is wel en niet gedekt door de doorlopende annuleringsverzekering? 

Bekijk de Verzekeringskaart

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de meest gestelde vragen over de annuleringsverzekering.

Alle veelgestelde vragen

Waarom onze annuleringsverzekering?

Al uw reizen verzekerd tegen annulering, het hele jaar door

Altijd een scherpe premie: verzekerd vanaf € 3,79 per maand

Te combineren met een doorlopende reisverzekering