Ga naar inhoud

Reisverzekering klantenservice

Voor je reisverzekering kun je veel online zelf regelen en bekijken. Vind antwoord op veelvoorkomende vragen over de reisverzekering.

Ook handig als je op reis gaat

Veelgestelde vragen

​​​​De meestgestelde vragen over de reisverzekering.​​

Standaard zijn je voertuigen niet verzekerd bij je reisverzekering. Als je de aanvullende dekking Pechhulp Motorrijtuigen afsluit, is je caravan wel verzekerd.  

Het eigen risico van je zorgverzekering geldt ook voor zorgkosten die je maakt in het buitenland. Tenzij je een aanvullende dekking voor medische kosten afsluit bij je reisverzekering

Met de Europadekking ben je verzekerd in Europa en alle landen die grenzen aan de Middellandse Zee  

Medische hulpmiddelen van jezelf, in bruikleen of die je huurt zijn op vakantie verzekerd als je je bagage hebt meeverzekerd. Standaard is je bagage verzekerd tot € 1.000, je kunt dit zelf uitbreiden tot € 3.500. 

Met alleen een basis zorgverzekering adviseren wij medische kosten mee te verzekeren als je naar het buitenland gaat. We adviseren dit ook te doen als je aanvullende zorgverzekering een beperkte vergoeding heeft van zorgkosten in het buitenland. Met de aanvullende zorgverzekering Goed, Beter of Best van Univé ben je al prima verzekerd voor zorgkosten in het buitenland.

Alle veelgestelde vragen

Contact over de reisverzekering

Klantenservice

Vragen over je reisverzekering? Neem contact op met de klantenservice.

Maandag t/m vrijdag: 08:30 uur - 21:00 uur
Zaterdag: 08:30 uur - 17:00 uur

Alarmcentrale

Noodgeval? Bel 24/7 met onze Alarmcentrale

Univé-winkel

Liever iemand persoonlijk spreken over je reisverzekering? Bezoek dan één van onze Univé-winkels.