Ga naar inhoud

Autoverzekering voor uw Škoda

Bij een nieuwe Škoda, zoals bijvoorbeeld de Fabia, Scala, Superb of Karoq, hoort natuurlijk een passende autoverzekering. Deze autoverzekering sluit u gemakkelijk online af bij Univé. U berekent uw premie direct bij het invullen van uw kenteken. Kies voor de WA, WA+ of de All Risk autoverzekering en voeg eventueel aanvullende verzekeringen toe voor uw nieuwe Škoda. 

Regel het gemakkelijk en snel binnen 2 minuten

  • Snelle afhandeling bij schade
  • Tot 80% no-claimkorting
  • Vervangend vervoer bij schade

Škoda en autoverzekering: wat vergoedt Univé?

Aanvullende verzekeringen voor uw Škoda

Simpele handigheidjes: dat is waar het Tsjechische merk Škoda voor staat. Het zijn veelzijdige auto’s die geschikt zijn voor allerlei diverse situaties. Omdat ieder model een eigen set eigenschappen en kenmerken heeft is het fijn als de autoverzekering van Univé goed op uw Škoda aansluit. Univé biedt daarom de volgende aanvullende dekkingen aan. 

Meer weten over een autoverzekering voor uw Škoda?

Wilt u meer te weten komen over het kiezen van de juiste autoverzekering voor uw Škoda? Lees dan hieronder verder over onder andere hoe het zit met schadevrije jaren, een tweede auto verzekeren en over de groene kaart. 

Een Škoda Fabia leent zich perfect als tweede auto. Mocht het zo zijn dat u al een gezinsauto bij Univé heeft verzekerd en heeft u als tweede auto een Škoda aangeschaft? Dan kunt u gebruik maken van onze gunstige tweede-autokortingsregeling.

Als u een autoverzekering voor uw Škoda wilt afsluiten dan krijgt u no-claimkorting op basis van uw schadevrije jaren. Maar wat zijn schadevrije jaren precies en hoe bouwt u ze op? Lees het op onze pagina over schadevrije jaren.

Veel ondernemers kiezen voor een Škoda Octavia als zakelijke auto. Mocht u uw Škoda gebruiken voor zakelijk gebruik en wilt u deze ook zakelijk laten verzekeren? Kies dan voor onze zakelijke autoverzekering. Bij het zakelijk leasen van uw Škoda zit de autoverzekering soms al bij uw leasecontract inbegrepen.

De groene kaart is een internationaal verzekeringsbewijs voor uw Škoda. Heeft u een autoverzekering van Univé? Dan krijgt u een papieren versie toegestuurd. De digitale groene kaart vindt u in Mijn Univé of de Univé App.

Wist u dat u uw Škoda goedkoop kunt verzekeren met collectieve korting? Check of uw thuiszorgorganisatie, werkgever, vakbond (FNV) of ledenorganisatie afspraken heeft met Univé.

U kunt ook uw elektrische auto verzekeren bij Univé. Škoda heeft prettige elektrische en hybride modellen in het assortiment zoals de EnyaQ i.V.. Bij het verzekeren van uw elektrische auto bij Univé is uw laadkabel meeverzekerd. Met onze aanvullende pechhulp wordt u ook geholpen als de accu van uw auto leeg is. 

Welke Škoda autoverzekering moet ik kiezen?

Uiteindelijk kiest u een verzekering die aansluit bij uw persoonlijke situatie, uw wensen en natuurlijk de desbetreffende Škoda. Een ouder Škoda Octavia I model zal bijvoorbeeld anders verzekerd zijn dan een nieuwe elektrische Škoda. Bij Univé heeft u de keuze uit drie soorten autoverzekeringen voor uw Škoda: WA, WA+ (Beperkt Casco) en All Risk (Volledig Casco). Verder kiest u zelf op welke manier u eventueel uw autoverzekering wilt uitbreiden. De autocheck van Univé helpt u bij uw keuze.

Kies voor uw Škoda een autoverzekering van Univé

Veelgestelde vragen

De vijf meest gestelde vragen over de autoverzekering. 

Documenten en voorwaarden Škoda autoverzekering

Hier vindt u alle documenten en voorwaarden die van belang zijn bij de autoverzekering van uw Škoda.

Service & Contact

Informatie gecontroleerd door een expert

De content op deze pagina is geschreven door Juliette Hahn, contentspecialist verzekeringen.