Ga naar inhoud

Autoverzekering voor uw Suzuki

Bent u onlangs de trotse eigenaar van een Suzuki geworden zoals bijvoorbeeld van de Swift, Ignis, Jimny, of Vitara? Met een autoverzekering van Univé bent u dan goed gedekt. Vul uw kenteken in en bereken direct de bijbehorende premie. Kies uit WA, WA+ en All Risk en voeg eventueel aanvullende verzekeringen voor uw nieuwe Suzuki toe.

Regel het gemakkelijk en snel binnen 2 minuten

Suzuki en autoverzekering: wat vergoedt Univé?

Aanvullende verzekeringen voor uw Suzuki

Veel Suzuki’s rijden erg zuinig en staan bovendien bekend om hun betrouwbaarheid. Met alle diverse modellen die Suzuki in het assortiment heeft, is er geen enkel model hetzelfde. Dan is het dus fijn als de autoverzekering van Univé voor uw Suzuki hier goed bij aansluit. U kunt uw Suzuki autoverzekering als u wilt daarom nog verder uitbreiden met de volgende aanvullende dekkingen.

Meer weten over een autoverzekering voor uw Suzuki?

Wilt u meer te weten komen over het kiezen van de juiste autoverzekering voor uw Suzuki? Lees dan hieronder verder over onder andere hoe het zit met schadevrije jaren, een tweede auto verzekeren en over de groene kaart. 

Wellicht heeft u een tweede Suzuki gekocht voor uw partner, zoals bijvoorbeeld de Celerio. U kunt dan gebruikmaken van onze gunstige tweede-autokortingsregeling.

Als u een autoverzekering voor uw Suzuki wilt afsluiten, krijgt u no-claimkorting op basis van uw schadevrije jaren. Maar wat zijn schadevrije jaren precies en hoe bouwt u ze op? U leest het op onze pagina over schadevrije jaren.

De groene kaart is een internationaal verzekeringsbewijs voor uw Suzuki. Heeft u een autoverzekering van Univé? Dan krijgt u een papieren kaart toegestuurd. De digitale groene kaart vindt u in Mijn Univé of de Univé App.

Wanneer u een Suzuki heeft voor de zaak en deze dan ook zakelijk wilt verzekeren, kiest u voor onze bedrijfswagenverzekering. Leaset u uw Suzuki zakelijk? Dan zit de autoverzekering soms al bij uw leasecontract inbegrepen. 

Heeft u een hybride Suzuki zoals een Ignis of Across gekocht en wilt u uw hybride auto verzekeren? Dat kan. Met een elektrische autoverzekering van Univé is ook uw laadkabel meeverzekerd. Onze aanvullende pechhulp helpt ook als de accu van uw auto leeg is.

Wist u dat u uw Suzuki voordelig kunt verzekeren met collectieve korting? Check of uw thuiszorgorganisatie, werkgever, vakbond (FNV) of ledenorganisatie afspraken heeft met Univé.

Welke Suzuki autoverzekering moet ik kiezen?

Bij Univé heeft u dus de keuze uit drie soorten autoverzekeringen voor uw Suzuki: WA, WA+ (Beperkt Casco) en All Risk (Volledig Casco). Voor iedereen is er wel een autoverzekering van Univé geschikt. Welke het beste bij u past, is afhankelijk van bijvoorbeeld het type Suzuki, uw persoonlijke situatie en uw wensen. Een ouder model Suzuki Swift zal bijvoorbeeld anders worden verzekerd dan een gloednieuw hybride model. Moeilijk kiezen? Gebruik de Autocheck van Univé.

Kies voor uw Suzuki een autoverzekering van Univé

Veelgestelde vragen

De vijf meest gestelde vragen over de autoverzekering. 

Documenten en voorwaarden Suzuki autoverzekering

Hier vindt u alle documenten en voorwaarden die van belang zijn bij de autoverzekering van uw Suzuki.

Service & Contact

Informatie gecontroleerd door een expert

De content op deze pagina is geschreven door Juliette Hahn, contentspecialist verzekeringen.