Ga naar inhoud

Autoverzekering voor uw BMW

BMW is een wereldwijd bekend automerk en draagt een sterke reputatie met zich mee. Heeft u onlangs een BMW gekocht zoals bijvoorbeeld een 3-serie, i3 of x1? U kunt hiervoor online een autoverzekering afsluiten bij Univé. Vul uw kenteken in en bereken direct de bijbehorende premie. Kies uit WA, WA+ en All Risk en voeg eventueel aanvullende verzekeringen voor uw nieuwe BMW toe.

Regel het gemakkelijk en snel binnen 2 minuten

  • Snelle afhandeling bij schade
  • Tot 80% no-claimkorting
  • Vervangend vervoer bij schade

BMW en autoverzekering: wat vergoedt Univé?

Aanvullende verzekeringen voor uw BMW

Optimaal rijcomfort is een van de belangrijkste kenmerken van het merk BMW. Het is dan fijn als de autoverzekering van Univé voor uw BMW goed aansluit. Univé biedt daarom naast uw huidige autoverzekering ook de mogelijkheid om uw BMW te verzekeren met aanvullende dekkingen.

Meer weten over een autoverzekering voor uw BMW?

Wilt u meer te weten komen over het kiezen van de juiste autoverzekering voor uw BMW? Lees dan hieronder verder over onder andere hoe het zit met schadevrije jaren, een tweede auto verzekeren en over de groene kaart. 

Heeft u onlangs een tweede auto gekocht? Zoals bijvoorbeeld een BMW 1-serie? Dan kunt u gebruik maken van onze gunstige tweede-autokortingsregeling. U profiteert samen met uw partner van de no-claimkorting. Hierbij kunt u namelijk gebruik maken van dezelfde no-claimkorting als van uw eerste auto.

De groene kaart is een internationaal verzekeringsbewijs voor uw BMW. Heeft u een autoverzekering van Univé? Dan krijgt u een papieren versie toegestuurd. De digitale groene kaart vindt u in Mijn Univé of de Univé App.

BMW is een goede en sportieve optie als bedrijfsauto. Heeft u een BWM voor de zaak, zoals een BMW 3-serie? En wilt u deze zakelijk verzekeren? Kies dan voor onze zakelijke autoverzekering. Leaset u uw BMW zakelijk? Dan zit de autoverzekering soms al bij uw leasecontract inbegrepen.

Als u een autoverzekering voor uw BMW wilt afsluiten dan krijgt u no-claimkorting op basis van uw schadevrije jaren. Maar wat zijn schadevrije jaren precies en hoe bouwt u ze op? Lees het op onze pagina over schadevrije jaren.

Wanneer u kiest voor een elektrische BMW, bijvoorbeeld de iX3, dan is het fijn als u hiervoor een passende autoverzekering heeft. Bij Univé verzekert u naast uw nieuwe elektrische auto ook uw laadkabel. En de aanvullende pechhulp helpt ook als de accu van uw auto leeg is.

Wist u dat u uw BMW goedkoper kunt verzekeren met collectieve korting? Check of uw thuiszorgorganisatie, werkgever, vakbond (FNV) of ledenorganisatie afspraken heeft met Univé.

Welke BMW autoverzekering moet ik kiezen?

Bij Univé heeft u de keuze uit drie soorten autoverzekeringen voor uw BMW: WA, WA+ (Beperkt Casco) en All Risk (Volledig Casco). Welke verzekering het beste bij u past, hangt onder andere af van de betreffende BMW. Bent u misschien net overgestapt op een elektrische BMW? Stem uw verzekering op persoonlijke situatie en wensen af.

Kies voor uw BMW een autoverzekering van Univé

Veelgestelde vragen

De vijf meest gestelde vragen over de autoverzekering. 

Documenten en voorwaarden BMW autoverzekering

Hier vindt u alle documenten en voorwaarden die van belang zijn bij de autoverzekering van uw BMW.

Service & Contact

Informatie gecontroleerd door een expert

De content op deze pagina is geschreven door Juliette Hahn, contentspecialist verzekeringen.