Ga naar inhoud

Land Rover verzekering

Rijd jij in een Land Rover, bijvoorbeeld een Land Rover Discovery of een Land Rover Range Rover? Dit is een kostbare auto. Des te belangrijker dus om deze goed te verzekeren. Bij Univé vind je verschillende types autoverzekeringen: WA, WA+ en All Risk. Het is ook mogelijk om hierbij aanvullende dekkingen af te sluiten, zoals Pechhulp. Zo stel je gemakkelijk de verzekering samen die past bij jouw Land Rover.

Regel het gemakkelijk en snel binnen 2 minuten

Jouw Land Rover verzekering: wat vergoedt Univé?

Aanvullende verzekeringen voor jouw Land Rover

Bij de robuuste Land Rover horen lange, avontuurlijke ritten. Daarbij is het wel zo fijn als je goed verzekerd op pad gaat. Zo hoef je je geen zorgen te maken over bijvoorbeeld lang stilstaan als je onderweg pech krijgt. Bekijk hieronder welke aanvullende dekkingen je kunt afsluiten bij jouw autoverzekering. Je kunt deze zelf combineren om de risico’s af te dekken die jij belangrijk vindt.

Meer weten over een autoverzekering voor jouw Land Rover?

Wil je meer weten over het verzekeren van jouw Land Rover? Hieronder vind je meer informatie over de autoverzekering van Univé. Bijvoorbeeld over het verzekeren van een tweede auto, of hoe het zit met schadevrije jaren.

Heb je al een andere auto verzekerd bij Univé? Dan kun je profiteren van onze tweede-autokortingsregeling. Met deze regeling krijg je voor jouw nieuwe Land Rover dezelfde no-claim korting als voor je eerste auto.

Als je een autoverzekering hebt bij Univé, kom je in aanmerking voor onze no-claimkorting. De hoogte hiervan wordt bepaald op basis van je schadevrije jaren. Dit zijn de jaren dat je auto verzekerd is geweest zonder dat je schade hebt gereden.

Wil je jouw Land Rover (een deel van de tijd) zakelijk gaan gebruiken? Kies dan voor onze bedrijfswagenverzekering. Lease je jouw Land Rover zakelijk? Dan is het goed om te weten dat de autoverzekering vaak al bij het leasecontract inbegrepen zit.

Wanneer je een autoverzekering afsluit bij Univé, krijg je van ons een groene kaart. Heb je bijvoorbeeld een botsing gehad met een ander voertuig? Dan kun je met deze kaart aantonen dat je auto verzekerd is, en welk type verzekering je hebt. Bewaar je groene kaart altijd in je auto. Dit is zeker handig als je op autovakantie gaat: het is in sommige landen namelijk verplicht om deze kaart bij je te hebben. Heb je de papieren kaart niet bij je? Dan kun je ook een digitale versie vinden in Mijn Univé of in de Univé App.

Goed om te weten: de groene kaart is sinds 1 juli 2020 wit in plaats van groen.

Heb je een hybride of elektrische Land Rover? Kies dan voor onze elektrische autoverzekering. Met deze autoverzekering heb je 24 uur per dag, 7 dagen per week recht op pechhulp, is je laadkabel automatisch meeverzekerd en heb je tot 80% no-claimkorting.

Welke Land Rover autoverzekering past bij mij?

Je kiest je autoverzekering op basis van je eigen voorkeur, maar bijvoorbeeld ook op de leeftijd van je auto. Heb je een wat ouder model Land Rover? Dan is een WA of WA+ autoverzekering geschikt. Is jouw Land Rover nog erg nieuw? Dan is het verstandig om een All Risk autoverzekering af te sluiten. Hiermee ben je namelijk ook verzekerd tegen schade aan je eigen auto.

Kies voor je Land Rover een autoverzekering van Univé

Veelgestelde vragen over de Univé autoverzekering

Documenten en voorwaarden bij je Land Rover autoverzekering

Hier vind je alle documenten en voorwaarden die belangrijk zijn bij de autoverzekering van jouw Land Rover.

Service & contact

Informatie gecontroleerd door een expert

De content op deze pagina is geschreven door Juliette Hahn, contentspecialist verzekeringen.