Ga naar inhoud

Autoverzekering voor jouw Fiat

Wanneer je een nieuwe Fiat aanschaft, is het fijn dat je hier een passende autoverzekering voor hebt. Ben je benieuwd welke verzekering het beste aansluit bij je nieuwe Tipo, 500 of Scudo? Bereken dan gemakkelijk je nieuwe premie door het online invullen van het kenteken. Je hebt hierbij de keuze uit WA, WA+ en All Risk. Daarnaast heb je de mogelijkheid om eventueel aanvullende verzekeringen voor je nieuwe Fiat af te sluiten. 

Regel het gemakkelijk en snel binnen 2 minuten

  • Tot 80% no-claimkorting
  • 24/7 hulp van onze alarmcentrale
  • Dagelijks opzegbaar

Fiat en autoverzekering: wat vergoedt Univé?

Aanvullende verzekeringen voor jouw Fiat

De naam Fiat staat voor oneindig en meer. Fiat heeft een ruim aanbod aan auto’s en is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de autowereld. Bij het aanschaffen van een nieuwe Fiat kun je kiezen voor een passende aanvullende autoverzekering. Bij Univé helpen wij je daar graag mee. 

Documenten en voorwaarden Fiat autoverzekering

Hier vind je alle documenten en voorwaarden die van belang zijn bij de autoverzekering van jouw Fiat. 

Meer weten over een autoverzekering voor jouw Fiat?

Wil je meer weten over het kiezen van de juiste autoverzekering voor jouw Fiat? Lees dan hieronder verder over onder andere hoe het zit met schadevrije jaren, een tweede auto verzekeren en de groene kaart.  

Wanneer je kiest voor een tweede auto, is het mogelijk ook deze gemakkelijk en voordelig bij ons te laten verzekeren. Je kunt namelijk gebruik maken onze tweede-autokortingsregeling. Handig voor bijvoorbeeld je nieuwe Fiat 500 of Fiat Panda. 

Wil je een autoverzekering voor jouw Fiat afsluiten? Dan krijg je no-claimkorting op basis van je schadevrije jaren. Maar wat zijn schadevrije jaren precies en hoe bouw je deze op? Lees het op onze pagina over schadevrije jaren

De groene kaart is een internationaal verzekeringsbewijs voor je Fiat. Heb je een autoverzekering van Univé? Dan krijg je een papieren versie toegestuurd. De digitale groene kaart vind je in Mijn Univé of de Univé App

Fiat heeft een ruim en betrouwbaar aanbod van bedrijfsauto’s. Heb je bijvoorbeeld een Fiat Professional Fiorino en wil je deze zakelijk verzekeren? Kies dan voor onze bedrijfsautoverzekering. Wanneer je een Fiat zakelijk leaset, zit de autoverzekering soms al bij het leasecontract inbegrepen.  

Fiat heeft sinds kort ook elektrische auto’s op de markt gebracht, zoals de elektrische Fiat 500e. Heb je een elektrische Fiat zoals een 500e gekocht of een andere elektrische Fiat? Dan kun je deze ook gemakkelijk laten verzekeren bij Univé.  

Wist je dat je jouw Fiat goedkoop kunt verzekeren met collectieve korting? Check dan of jouw thuiszorgorganisatie, werkgever, vakbond (FNV) of ledenorganisatie afspraken heeft met Univé.  

Welke Fiat autoverzekering moet ik kiezen?

Bij Univé heb je de keuze uit drie soorten autoverzekeringen voor jouw Fiat: WA, WA+ (Beperkt Casco) en All Risk (Volledig Casco). Het kan zijn dat je Fiat Panda al wat ouder is of dat je net een nieuwe Fiat heeft gekocht. Kijk naar jouw eigen persoonlijke situatie en wensen en bepaal zo welke verzekering het beste bij je past. 

Kies voor jouw Fiat een autoverzekering van Univé

Veelgestelde vragen

De vijf meest gestelde vragen over de autoverzekering.

Service & contact

Informatie gecontroleerd door een expert

De content op deze pagina is geschreven door Juliette Hahn, contentspecialist verzekeringen.