Ga naar inhoud

Autoverzekering voor jouw Nissan

Wanneer je een nieuwe auto koopt is het fijn als je hier een passende autoverzekering voor hebt. Heb je onlangs een Nissan gekocht zoals bijvoorbeeld een Micra, Ariya, Juke of Pulsar? Je kunt hiervoor eenvoudig een autoverzekering afsluiten bij Univé. Door het invullen van het kenteken bereken je direct de bijbehorende premie. Kies uit WA, WA+ en All Risk en voeg eventueel aanvullende verzekeringen voor jouw nieuwe Nissan toe. 

Regel het gemakkelijk en snel binnen 2 minuten

Nissan en autoverzekering: wat vergoedt Univé?

Aanvullende verzekeringen voor jouw Nissan

Nissan is een Japans automerk en heeft een ruim aanbod in auto’s. De keuze voor welke autoverzekering het beste past bij jouw Nissan hangt af van je eigen voorkeuren. Bij Univé kun je daarom naast je huidige autoverzekering ook kiezen voor een aanvullende autoverzekering.  

Documenten en voorwaarden Nissan autoverzekering

Hier vind je alle documenten en voorwaarden die van belang zijn bij de autoverzekering van jouw Nissan. 

Meer weten over een autoverzekering voor jouw Nissan?

Wil je meer te weten komen over het kiezen van de juiste autoverzekering voor jouw Nissan? Lees dan hieronder verder over onder andere hoe het zit met schadevrije jaren, een tweede auto verzekeren en de groene kaart.  

Je kunt bij Univé eenvoudig gebruik maken van de tweede-autokortingsregeling. Wanneer je kiest voor een tweede auto zoals een Nissan Micra, maak dan gebruik van onze gunstige regeling. Bekijk de voorwaarden in de Univé App.  

Als je een autoverzekering voor je Nissan wilt afsluiten dan krijg je no-claimkorting op basis van schadevrije jaren. Maar wat zijn schadevrije jaren precies en hoe bouw je deze op? Lees het op onze pagina over schadevrije jaren

De groene kaart is een internationaal verzekeringsbewijs voor je Nissan. Heb je een autoverzekering van Univé? Dan krijg je een papieren versie toegestuurd. De digitale groene kaart vind je in Mijn Univé of de Univé App

Heb je een auto voor de zaak? Zoals een Nissan Primastar? Kies dan voor onze bedrijfsautoverzekering. Wanneer je een auto leaset, dan kan het zijn dat de autoverzekering al bij het leasecontract in zit.  

Heb je onlangs gekozen voor een elektrische auto? Zoals een Nissan LEAF of E-NV200? Je kunt ook je elektrische auto bij Univé laten verzekeren. De laadkabel is dan bijvoorbeeld ook meeverzekerd. En onze aanvullende pechhulp helpt ook als de accu van je auto leeg is. 

Wist je dat je jouw Nissan goedkoop kunt verzekeren met collectieve korting? Check dan of jouw thuiszorgorganisatie, werkgever, vakbond (FNV) of ledenorganisatie afspraken heeft met Univé.  

Welke Nissan autoverzekering moet ik kiezen?

Bij Univé heb je dus de keuze uit drie soorten autoverzekeringen voor jouw Nissan: WA, WA+ (Beperkt Casco) en All Risk (Volledig Casco). Welke verzekering het beste bij je past, hangt van de betreffende Nissan, je persoonlijke situatie en je wensen af. Is jouw Nissan Qashqai bijvoorbeeld al wat ouder of wil je juist je nieuwe elektrische Nissan gaan verzekeren? 

Kies voor jouw Nissan een autoverzekering van Univé

Veelgestelde vragen

De vijf meest gestelde vragen over de autoverzekering.

Service & contact

Informatie gecontroleerd door een expert

De content op deze pagina is geschreven door Juliette Hahn, contentspecialist verzekeringen.