Ga naar inhoud

Autoverzekering voor uw Renault

Bent u onlangs in het bezit gekomen van een Renault, bijvoorbeeld de Megane, Twingo, Clio of ZOE? Daar kunt u gemakkelijk online een autoverzekering voor afsluiten bij Univé. Vul uw kenteken in en bereken direct de bijbehorende premie. U heeft de keuze uit WA, WA+ en All Risk. Daarnaast kunt u ook aanvullende dekkingen toevoegen voor uw nieuwe Renault.

Regel het gemakkelijk en snel binnen 2 minuten

  • Snelle afhandeling bij schade
  • Tot 80% no-claimkorting
  • Vervangend vervoer bij schade

Renault en autoverzekering: wat vergoedt Univé?

Aanvullende verzekeringen voor uw Renault

Renault staat bekend om de betaalbare en sportieve auto’s. U bent ongetwijfeld tevreden over uw nieuwe Renault. Dan is het wel zo fijn als de autoverzekering van Univé voor hier goed bij past. Met aanvullende dekkingen kunt u uw autoverzekering specifiek op uw Renault aanpassen. U heeft de keuze uit de volgende aanvullende dekkingen.

Meer weten over een autoverzekering voor uw Renault?

Wilt u meer te weten komen over het kiezen van de juiste autoverzekering voor uw Renault? Lees dan hieronder verder over onder andere hoe het zit met schadevrije jaren, een tweede auto verzekeren en over de groene kaart. 

Voor sommige situaties is het fijn als u een tweede auto kunt aanschaffen. Bijvoorbeeld wanneer u en uw partner beiden dagelijks met de auto naar het werk gaan. Stel, u heeft al een autoverzekering bij Univé en u besluit een tweede auto te kopen, bijvoorbeeld een Renault Clio. Dan kunt u gebruik maken van de gunstige tweede-autokortingsregeling.

Als u een autoverzekering voor uw Renault wilt afsluiten dan krijgt u no-claimkorting op basis van uw schadevrije jaren. Maar wat zijn schadevrije jaren precies en hoe bouwt u ze op? Lees het op onze pagina over schadevrije jaren.

Heeft u één van de elektrische E-Tech modellen van Renault aangeschaft en wilt u uw elektrische auto verzekeren? Dat kan. Uw laadkabel is dan meeverzekerd. Onze aanvullende pechhulp helpt ook als de accu van uw auto leeg is.

Renault heeft naast personenauto’s ook efficiënte bedrijfswagens in het assortiment. Zo is bijvoorbeeld de Renault Kangoo een prima auto om uw materialen in te kunnen vervoeren. U kunt bij een Renault voor zakelijk gebruik kiezen voor onze bedrijfswagenverzekering. Bij het zakelijk leasen van een Renault zit de autoverzekering soms al bij uw leasecontract inbegrepen.

Wist u dat u uw Renault goedkoop kunt verzekeren met collectieve korting? Check of uw thuiszorgorganisatie, werkgever, vakbond (FNV) of ledenorganisatie afspraken heeft met Univé.

De groene kaart is een internationaal verzekeringsbewijs voor uw Renault. Heeft u een autoverzekering van Univé? Dan krijgt u een papieren versie toegestuurd. De digitale groene kaart vindt u in Mijn Univé of de Univé App.

Welke Renault autoverzekering moet ik kiezen?

Bij Univé heeft u de keuze uit drie soorten autoverzekeringen voor uw Renault: WA, WA+ (Beperkt Casco) en All Risk (Volledig Casco). Zowel voor bijvoorbeeld een iets oudere Renault Laguna als voor een nieuwe elektrische Renault bieden wij passende oplossingen. Uiteindelijk kiest u zelf welke verzekering het beste past bij uw Renault, uw wensen en uw persoonlijke situatie.

Kies voor uw Renault een autoverzekering van Univé

Veelgestelde vragen

De vijf meest gestelde vragen over de autoverzekering. 

Documenten en voorwaarden Renault autoverzekering

Hier vindt u alle documenten en voorwaarden die van belang zijn bij de autoverzekering van uw Renault.

Service & Contact

Informatie gecontroleerd door een expert

De content op deze pagina is geschreven door Juliette Hahn, contentspecialist verzekeringen.